Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok esélyt egy olyan férfinak akinek a példaképe Jeffrey Dahmer?
5, aki a sorozatban bejön, az nem meleg :D
9, azt ő pont úgy akarta, meg akart halni ezért nem is védekezett
"9, azt ő pont úgy akarta, meg akart halni ezért nem is védekezett"
Dehogy akarta úgy. :D Azért nem védekezett, mert nem tudott védekezni, könyörgöm. Nincs ebbe a storyba semmiféle romantizált mártír szarság. Tudod ez történik amikor hirtelen nem tinédzserek, siketek, meg szarrá nyugtatózott emberek kerülnek eléd egy vascsővel.
És te ezt honnan tudod? Ott voltál?
Az az ember aki megölte is skizofrén volt és azt mondta hogy dahmer nem védekezett
Ő is megmondta hogy meg akar halni
Amúgy szted melyik a jobb? Börtönben rohadni vagy meghalni? Mert sztem az utóbbi
Többször nyilatkozta hogy nem bírja a börtönt mert unatkozik meg ugye ott már nem tudta kiélni a nekrofiliajat
Azért annyira csak nem lehetett puhapcs, ha ennyi férfit haza tudott vinni
"És te ezt honnan tudod? Ott voltál?"
Nem voltam ott, de nem vagyok idióta rajongó sem hogy minden ilyen fost hozzáképzeljek a storyhoz. Persze, unta a börtönt de a rajongói levelek/mások ugratása azért lekötötték (persze kínosan csak olyan szitukban amikor az őrök is ott voltak megvédeni). Sok ember elmondja, hogy megakar halni, csak aztán amikor szemtől szembe jön az a bizonyos vég akkor kevés gatya marad tiszta. Ismét elmondom, nem is tudott volna védekezni, mert a pali konkrétan vascső nélkül is körbehugyozta volna az embert, de extra ütleggel meg aztán végképp. Igen, az ember hajlamos lefagyni amikor hirtelen realizálodik benne hogy ezúttal nincs sansza és ő belőle lett préda.
"Azért annyira csak nem lehetett puhapcs, ha ennyi férfit haza tudott vinni"
Ja... Egy melegbárból hazavinni valakit nagy művészet, nagyjából annyira mint nőként farok képet kapni Tinderen. Gyerekeket elcsalni, első adandó alkalommal benyugtatózni, nagy életmű. Gratulálok. Dahmer egyetlen ok miatt híres: a Milwaukee rendőrség totális fakezűsége miatt, amihez hozzájön a rassz + meleg kártya, ezeknek a csoportoknak a nagyon hátrányos megkülönböztetése amit miatt ezek a gyilkosságok egyáltalán megtörténhettek. Mert tudod megvan Dahmer britt változata is, Dennis Nielsen néven. Csak ott ez az utóbbi komponensek hiányában kevesebb port kavart az eset, ezért nem annyira ismert.
Meg amúgy is... ha egyszer bajnokságot rendeznének a legkeményebb gyilkosok között valahol, akkor a kedves Dahmered konkrétan a vizesvödröt nem cipelhetné. Roy DeMeo, egy rutinosabb orosz maffiozó, vagy bármelyik afrikai diktátor konkrétan sírva röhögne, hogy ezt a szőke kocka k#csögöt melyik lágy fuvallat fújta ide.
18.
Ugye nem arra utalsz itt vidáman, hogy a "gyilkost vascsővel meggyilkoló ember az tulajdonképpen hős"? Veszélyes logika, de gyakorin már nem először futok bele ilyen gondolkodásba, hogy a bűnössel bármit lehet csinálni, "megérdemli".
De Dahmer tényleg nem túl erős - igaz Gacy sem volt az, "szívproblémákkal" meg jelentős túlsúllyal. Ők ketten inkább azok a tipikus "jól taktikázó", ártalmatlannak kinéző emberek, a kedves Ezredes, a környék bohóca meg a szőke kocka.
Kemper mindkettőnek letudta volna szakítani a fejét fiatalabb korában. Vagy valóban az orosz vonulatról a sakktáblás gyilkos Picsuskin aki elég edzett volt.
Akire kíváncsi lettem volna, hogy ki volt valójában az a Zodiákus, mert ő elég profinak hatott, valószínűleg katonai múlttal.
"Ugye nem arra utalsz itt vidáman, hogy a "gyilkost vascsővel meggyilkoló ember az tulajdonképpen hős"? Veszélyes logika, de gyakorin már nem először futok bele ilyen gondolkodásba, hogy a bűnössel bármit lehet csinálni, "megérdemli"."
Nem, és fogalmam sincs ezt honnan sikerült kiolvasni. :D
"Akire kíváncsi lettem volna, hogy ki volt valójában az a Zodiákus, mert ő elég profinak hatott, valószínűleg katonai múlttal."
Meghúzni egy ravaszt nem tudom miért lenne katonai múlt. Mondott az is mindenfélét a levelieben, csak a 99% konkrétan ellenőrizhetetlen. A Zodiákus max szerettet volna nagyon ravasz lenni, csak annak is felsülés lett a vége, mert az első rejtvényét konkrétan a megjelenést követő órákban megfejtette egy tanár(?). Ezért rakott össze aztán értelmetlen szarokat a vége felé, amik direkt megfejthetetlenek voltak, mert nincs értelmük sehogy se. Ugyanolyan nyomorék f#sz volt mint a többi, a mítoszt már az emberek gyártották hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!