Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők adnátok esélyt gyengébb fizikumu férfinak aki nem bír felemelni egy 25kgos zsákot?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 19:50
1/23 anonim válasza:
Nem hiszem. Én nehezebb vagyok 25 kg-nál. Szeretem, hogy a párom szeret emelgetni.
2/23 anonim válasza:
1: najó, de téged a földről emelget? :DDDD Sokat szoktál padlót fogni? :DDD
3/23 Miss Endzsi válasza:
25 kilóval én melegítek be edzéskor:D
4/23 anonim válasza:
3-as!
Csak nem mindegy, hogy mit csinálsz azzal a 25 kilóval, meg, hogy milyen fogás van rajta!
6/23 anonim válasza:
#3: Scott padon 1 kezzel bicepszezel? (#4-eshez kiegeszites, hogy miert nem mindegy, hogy mi az a 25 kg).
7/23 anonim válasza:
Biztos, hogy nem! Erősítsen, szeretem, ha biztonságban érezhetem magam egy férfi mellett!
8/23 Miss Endzsi válasza:
25 kilós zsákról van szó, nem egykezezésről, innen indultam ki.
9/23 anonim válasza:
Ja, hogy te 25 kilós zsákkal szoktál bemelegíteni! Így már értem!
10/23 Miss Endzsi válasza:
Nem, de elhiheted, ha guggolok 40 kilóval, akkor ezt is fel tudom venni. Egy férfi pedig bírjon kettőt is egyszerre, de 3 se árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!