Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők adnátok esélyt gyengébb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők adnátok esélyt gyengébb fizikumu férfinak aki nem bír felemelni egy 25kgos zsákot?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 19:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%
Akkor először guggolj egyet 40 kilóval, aztán vegyél fel a földről a válladra egy 25 kilós csemperagasztót, és majd írd meg, hogy melyik volt a nehezebb!
2022. ápr. 30. 20:31
 12/23 Miss Endzsi ***** válasza:
32%
Nyilván nehezebb, de bírja már el, barátom kettesével hordta be.
2022. ápr. 30. 20:33
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Nyilvan vall fole emelni nehezebb, de azert 25 kg meg kb. pehelysuly kategoria barkinek aki kicsit is aktivabb eletmodot folytat.
2022. ápr. 30. 20:34
 14/23 anonim ***** válasza:
39%
És te nem is segítettél neki?
2022. ápr. 30. 20:34
 15/23 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
:D
2022. ápr. 30. 20:36
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez ciki. Gyenge fizikumú nő vagyok, de még én is meg tudok emelni egy 25 kg-s zsákot. Nyilván nem szívesen és másnap káromkodnék rendesen, de azért mondjuk becipelni a csemperagasztót vagy éppenséggel magát a csempét simán tudom. Minthogy már megtettem párszor életemben, autóból ki, lépcsőn fel, lakáson belül, szóval na. És én egy edzetlen (de tényleg, abszolút kanapékrumpli életmódot folytatok), 50 kilós lány vagyok. Ha egy pasi ennyit nem tud megtenni, az állítólagos "erősebbik nem" képviselője, akkor azért az ciki. Nekem nem vágyam, hogy engem emelgessen, de azért nehogy már én legyek az, aki felcipelem a mosógépet a lépcsőn, mert azért na. Ennyit tartsunk meg már a nemi szerepekből, ha úgyis nekem kell kihordani meg megszülni a gyereket.
2022. ápr. 30. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
És mi a helyzet akkor ha fel tudja ugyan emelni, de egészségügyi okokból nem emelheti? Ebben az esetben is egy béna szar az illető férfi?
2022. ápr. 30. 21:28
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Épp a mai nap emelgettem és cipeltem a 30 kilós sittes zsákokat. De még a 40 kilós öreg kutyámat is beemelem a kocsiba.

Szóval nagyon nem kellene egy olyan pasi, aki beszarik 25 kiló alatt...

2022. ápr. 30. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A férjem sem tud emelni mert kijön egyből a dereka, hátfájós szal nem nagyon érdekelne ebből a szempontból ha ismerkednék hogy nem egy erőművész az illető, a személység a mérvadó úgy is. Unokatesóm aki férfi sem emelhet, mert gerinc problémája van, ettől függetlenül boldog családos ember.
2022. ápr. 30. 22:05
 20/23 anonim ***** válasza:
95%

A gyengébb fizikum számomra nem gerincsérvet jelent. Egyébként, az is bizonytalanná tenne, ha valaki harminc körül már gerinc problémák miatt nem emelhet.

26 éves, átlag fizikumú nő vagyok, 20-25 kilós földes zsákot kis küzdéssel megmozgatok. Igazából csak a fogás miatt szar emelni, vinni már annyira nem szörnyű. Illetve rendszeresen viszem végig a bolton, ki a kocsiba, majd be a házba a 20 kilós macskaalmos zsákot.

Zavarna, ha a párom gyakorlatilag terhelhetetlen lenne.

2022. ápr. 30. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!