Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők adnátok esélyt gyengébb fizikumu férfinak aki nem bír felemelni egy 25kgos zsákot?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 30. 19:50
21/23 anonim válasza:
Van aki nyitott gerinccel születik vagy könnyen becsípődik egy ideg vagy izom, ezekre az emberekre nincs rá írva éz már húsz évesen is küzködhet vele, nem kell nagypapa korúnak lenni Voltaren gel mond valamit? Mi gyakran hasznaljuk, meg a rozmaring olajat is. Állandoan keszenletben van.
22/23 anonim válasza:
Nekem nagyon le van romolva az egészségügyi állapotom. El is vagyok hízva nagyon. A korban is benne vagyok (43) de tavaly 50 zsák x 35 kilót hordtam be mikor építkeztünk.
Ezek a mai gyenge fiúk 60 kilós testsúlyal nem férfiak. És az a vicc a legtöbb nőnek ezek kellenek már.
23/23 anonim válasza:
#3-as milyen kis erős nő vagy! 💪🏻☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!