Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyenek a gyengébb külsejű nők?
Sose várd a herceget fehér lovon, hanem indulj és találj rá magad (Chibiusa)
Szóval hajrá, én sem vártam, hanem ismerkedtem, pedig én sem vagyok egy világszépe.
Mégis van párom már másfél éve, akivel imádjuk egymást és együtt akarunk élni.
Mit értesz gyengébb külsőn? A vékonyabbat? Semmi gond, a férfiak nagyrészének az jön be. A kevésbé csinosabbat? Semmi gond, nem kell gyönyörűnek lenned, én is duci vagyok, mégis van párom.
A te bajod az, hogy te ezt úgy képzeled el, majd rózsaszormokkal övezve összeakadsz valakivel, aki fut a kegyeidért és "figyelmet ad". Kiscsillag, ez nem így működik, egy jó kapcsolatért neked is dolgozni kell.
22/L
"Nem fogok férfiakon lógni"
Akkor várd továbbra is a szőke herceget a fehér lovon :D
Nőként is azt mondom neked, hogy ha tetszik egy férfi, akkor minimum adj valami jelzést neki, vagy kezdeményezz. Egy elzárkózó, csodára váró, visszajelzést nem adó nő nem valami nagy motiváció ám a férfiaknak. Ha nem látja rajtad a minimális érdeklődést nem fog érted harcolni mint a filmekben, keres olyat, aki észreveszi.
Biztos vagyok benne, hogy nem a külsőddel van gond. Sok ronda ember talált már párt, köztük én is.
Inkább a belsődet vizsgáld meg, és legyél nyitottabb!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!