Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Gyengébb" INTJ-T nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Gyengébb" INTJ-T nőként miért ilyen nehéz társat találni?

Figyelt kérdés

A személyiségteszt alapján ( többször megnézve) is INTJ jött ki. Rengeteg rám illik e személyiségtípusból- csak épp az akaraterő és ez a kissé "érzelmeket elnyomó- másokon átgázoló" vonal nem. (sajnos)

A teszten több kiugró értékem is lett, ami üti egymást; ( 72% intuitív- ugyanakkor 60%ban logikus..) 77% introvertált, 86% óvatos..)

Tudom, hülyeség ilyesmire fogni a társkeresési szerencsétlenkedést...

2017. febr. 23. 00:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Bizony hülyeség, de ha megnyugtat, akkor fogd rá nyugodtan, hogy emiatt nincs társad.
2017. febr. 23. 01:02
 2/16 anonim ***** válasza:
23%
Egy dolog, hogy te nem vagy alapból egy rikácsoló fajta, de ebben is lehet fejlődni, csak úgy ahogy egy rikácsoló is tud bizonyos ideig csendben maradni, hogyha próbálkozik és tesz érte...
2017. febr. 23. 01:59
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

Írj rám privátban, 3-4 üzenet és egy kép után lehet tudnék segíteni..:)

Igen, ez totál hülyeség, az összes emberre ráillik a legtöbb "személyiségteszt"-es dolog. Főleg, ha be is magyarázod magadnak.

2017. febr. 23. 02:35
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Azért a Myers–Briggs-típuselmélet több, mint a blikk női rovatos személyiségtesztek.
2017. febr. 23. 02:40
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Igen, hülyeség. Adj le pár kilót, vegyél egy csinos, de nem ribis ruhát, menj el társaságba, és nőként 5 perc alatt találsz egy normális valakit, ha az első 2 percben jelentkező casanovákat elutasítod.
2017. febr. 23. 06:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

INTPként is nehéz nőként.

Korábban arra fogtam, amikor erről még fogalmam sincs, hogy nincs meg a közös hullámhossz, másképp gondolkozunk, mások fontosak, nincs meg kémia, unalmas a beszélgetés.

Pedig én aztán rengeteget próbálkoztam, beszéltetem a másikat és sokszor nevetnek is. Mindenki jól érzi magát a randikon, csak én nem.

Megcsináltattam az exeimmel(akiket szerettem)a tesztet, és mindegyiknek INTP lett. Jó nem volt sok, de mind a 4 ezt kapta eredményül és szerintem ez jelent valamit.

A horoszkópokat én is butaságnak tartom, de ez más.

2017. febr. 23. 07:03
 7/16 anonim ***** válasza:
*fogalmam sem volt.
2017. febr. 23. 07:03
 8/16 anonim ***** válasza:
29%

Mivel elég jó a logikus éned, épp hogy könnyebben kellene pasizni tudnod, nem? Mi férfiak eléggé logikusak vagyunk.

De ha valakivel bejöttök egymásnak, akkor is jók lesztekl együtt, ha a személyiségetek üti egymást.

2017. febr. 23. 07:39
 9/16 anonim ***** válasza:
34%
Nem ezért nem találsz pasit, hanem mert csak a legjobban kinézőeket veszed férfiszámba.
2017. febr. 23. 07:41
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

A teszt annyit ér (elméleti maximum), amennyit az adatok (pszichológiai vizsgálatok statisztikái pl.), amelyek alapján skálázva vannak az egyes változók, illetve amennyit a formulák, amik a kombinációkból végeredményt generálnak. Magyarán a teszt lehet eleve elégtelen pontosságú, vagy egész jó.

De ebben nem szerepel az a faktor, amit a válaszoló illetve az ő önmagáról alkotott véleménye (annak objektivitása) jelent.

Ez egy dolog.

A teszteredményed megfelelőnek tekintésével (eljátszunk a gondolattal) - én az intuitivitás mértékében látnék problémát magamból kiindulva: én módszeres vagyok, azaz, ha nem tudom hogyan kell, megnézem, megtanulom, megértem, aztán cselekszem, mert ez eredményesebb, célravezetőbb, mint az 'intuitív' 'majd lesz valahogy, csak vágjunk bele, mert az gyorsabb, mint utánaolvasni' (aztán eredmény hiányában másodjára vagy harmadjára csináljuk végre értelmesen).

Ez persze inkább a hétköznapi tevékenységeknél bukik ki, tehát nem a társkeresésnél, hanem már a társsal való együttlétben. Ahol viszont érzelmi oldalon az intuitív lesz frusztrálva általam vagy a hozzám hasonló által.

Szóval a kereséshez sok köze akkor van a teszt szerinti ki vagy-nak, ha a tesztről megtudod, hogy az alapján ki passzolhat hozzád, majd kiválogatod a lehetséges jelölteket vele... (ami valljuk be, vicces gondolat :)

2017. febr. 23. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!