Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adnátok esélyt egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnátok esélyt egy ilyen férfinak?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha kinézetre bejön.

- 28 éves

- szüleivel él (vidék)

- nettó 460e forint kereset

- 188cm/90kg

- saját hitelmentes, de 16 éves autója van

- levelezős egyetemre jár

febr. 9. 11:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
50%
188 centihez nem olyan veszes a 90kg.
febr. 9. 12:13
 12/29 A kérdező kommentje:
9 - Hány éves vagy? Kaptad a lakásod gondolom a pénzes szüleidtől. :'D Mintha már láttalak volna ilyen kommenteket írni és talán te vallottad be, hogy amúgy anyád alád tett mindent. Így könnyű.
febr. 9. 12:42
 13/29 anonim ***** válasza:
46%

Van saját házam, így mindegy hogy otthon él vagy külön, max nálam vagyunk.

Az, hogy vidéki már nehezebb, hacsak nem hajlandó furikázni akkor ő.

Az én izlésemhez képest nagyon magas, de nem ezen múlik alapvetően a dolog.

Szóval egyik se feltétlen kizáró ok. De légyszíves ne írj, nem ismerkedni vagyok itt.

febr. 9. 12:43
 14/29 A kérdező kommentje:
13 - Én se, csak érdekel a nők véleménye.
febr. 9. 12:45
 15/29 anonim ***** válasza:
51%

31F vagyok, 22 éves koromban amint befejeztem az egyetemet, konkrétan 1 héten belül volt munkám, és el is költöztem otthonról. Nincs az a pénz, amiért újra hazaköltöznék, örültem, hogy eljöttem.

Szerintem baromi gáz közel 30 évesen anyuka/apukánál élősködni, hogy több pénzt tudj félrerakni. Persze ha nekik meg neked ez így jó, akkor jó.

Viszont egy korodbeli nőtől ne várd el, hogy anyádékhoz szeretne majd alkalmazkodni, amikor veled van, vagy amikor mondjuk szexelni szeretne.

febr. 9. 12:45
 16/29 A kérdező kommentje:

15 - Gondolom egész életedben valakinek fogod fizetni a havi 150-200 e forintot az albérletre és sose lesz saját tulajdonú lakásod, csok vagy ilyesmi nélkül.

Szép jövő!

Emiatt leszel kuka a nőknek, mert albérletbe egyik se szül majd.

febr. 9. 12:50
 17/29 anonim ***** válasza:
Nem mert a 40 felettiek érdekelnek.
febr. 9. 12:57
 18/29 anonim ***** válasza:
47%

16.

A fizetésemből nem fáj kifizetni az albérletet, gyereket sosem szeretnék, kuka meg a nőknek sosem voltam, jelenleg is kapcsolatban vagyok, ami azt illeti, ha nem lennék sem kellene nagyon keresgélnem.

Lehet ha egy pillanatig elgondolkodnál azon, hogy a probléma talán mégis veled van, nem lenne szükséges ilyen fantasztikus kérdésekre sem.

febr. 9. 13:28
 19/29 anonim ***** válasza:
38%

Bár mar kissé fiatal lennél hozzám, de ha 10 évvel fiatalabb lennék, engem ezekből egyik se érdekelne.

Összességében tetszel e külsőleg (az arányaid számokban jók), es a többi a természeted. Fitetés, autó, lakhatás sose volt meghatározó. Dolgozzon, vagy csak legyen jövedelme, és kész. Bár exemnek még ez se volt...

febr. 9. 13:31
 20/29 anonim ***** válasza:
62%

- 22 éves vagyok

- perpill szüleimmel élek, de az elmúlt 3 évben külön éltem (egy ideig koli, egy ideig külföldi albi) és hamarosan összeköltözök a párommal.

- nettó ~560k az alapbérem

- 170/55

- nincs kocsim, nem is szeretnék, talán soha, jogsim van.

- levelezős mesterképzésre járok én is

A felsoroltak közül számomra egyik se kizáró ok. A leginkább a 28 éves kor ami kicsit ijesztő nekem, de végülis leküzdhető akadály lenne. Viszont önmagában nem elég ennyi, belsőre is rendben kell lennie.

Van párom, nem érdeklődöm.

Párom 23, kolis, nappalis egyetemista - végzős, jelenleg nincs munkája, autója nincs és nem is akar, 185/75

Nem ezeken múlik. Sokminden számít, nagyon válogatok, de nem ezek alapján.

febr. 9. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!