Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig marad ez a kínzó érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig marad ez a kínzó érzés ha egy hosszú kapcsolatomnak lett vége? Hiába ismerkedek mintha marna valami belülről

Figyelt kérdés

Pedig már nem szeretem az exem, mégis ha mással ismerkedek jön ez a hülye érzés. Pedig tovább kell lépnem ….

35N

2024. febr. 7. 09:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
49%

Te nem bírod felfogni, hogy hiába jössz össze bárkivel nem fog működni a kapcsolat? Kapcsolatfüggő vagy! Aki egy 9 éves kapcsolat után rögtön újba akar fogni az sajnos társfüggő. Nem tud létezni szingliként, mert az élete önmaga szar, de az a helyzet, hogy mással is az lesz hiszen a hiba benne van.

Nem értékeled saját magad, neked semmi se jó, de nem teszel érte, hogy jobb legyen. Más embertől várod a csodát, hogy boldogabb légy!

Miközben saját magad által kéne annak lenned!

Neked pszichológus kell és nem más társ.

De én tőlem nyugodtan tedd magad meg a jövőbeli partnered is tönkre.

Remélhetőleg gyermeket nem vállalsz, legalább annyi eszed van.

2024. febr. 7. 11:00
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem ideális. Viszont hasznos. Én egyedülállóként jártam egyedül strandra, moziba, Mekibe is, shoppingolni, sétálni, kiállításokra.

És? Jobb mint otthon ülni az üres lakásban.

De nem lehet az egyes fázisokat átugrani és 9 év után szakítani, majd kövi héten már boldogan randevúzni. Időt kell adni ennek is.

2024. febr. 7. 11:05
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kapcsoalt függő de magányos! Ha nem is rögtön komoly kapcsolatot de szeretnék ismerkedni időt tölteni valakivel.

Próbáltam menni programokra de egyedül legtöbb helyen kb hülyének néztek és igazuk is volt hülyén vette ki magát mindenki pàrral vagy csalàddal én meg egyedül.

Ez csak még rosszabb volt. Azért vannak társas programok amiket egyedül nem is lehet…

2024. febr. 7. 11:10
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Az ismerkedés felfüggesztését én sem ajánlom*, nagyon egyetértek a 4-essel, hozzátenném, hogy sokat nyom a latba maga az is, hogy 35 vagy, nem érsz már rá csak úgy szünetet tartani, mert már most is alig van vonzó ÉS normális korodbeli férfi szabadon.

* még úgy sem, hogy én annyira kiégtem benne/tőle, hogy gyakorlatilag rákényszerültem erre. Korodbeli vagyok, csak nem hosszú kapcsolattal, hanem hosszú egyedülléttel a hátam mögött. Most megint, azaz továbbra is az vár. És tudom, mert tapasztaltam, hogy ez is mennyire rossz. Tényleg csak befordul, idővel depresszióba süllyed az ember, csodák pedig nincsenek, nem fog egy szép napon váratlanul a semmiből a szánkba repülni a sült galamb... Az évek telnek, a lehetőségek, azaz a JÓ lehetőségek fogynak, és senki nem fog egy depressziótól elhervadt, fényét vesztett szinglihez közeledni, akkor már inkább bepróbálkoznak egy foglalt, de ragyogó nőnél. Azt meg hagyjuk, hogy egyedül is lehet, sőt, KELL ragyogni. Nem így működik.

2024. febr. 7. 11:15
 15/30 anonim ***** válasza:
44%

Ki nézett hülyének...? Hol? Hülyén néznek rád az uszodában, vagy mi...? Mert engem szerintem senki. Amúgy meg nem érdekel, vadidegenek mit gondolnak rólam a moziban.

Magányos vagy, de még nem vagy alkalmas arra, hogy nyiss. Mit nem értesz ezen? Ez nem megy csettintésre meg hiába toporzékolsz, hogy de te holnap már új randipartnert szeretnél, ha a tested-lelked tiltakozik. Miért harcolsz magad ellen?

2024. febr. 7. 11:16
 16/30 anonim ***** válasza:
49%

De kapcsolatfüggő vagy. Baszki most kéne mély levegőt venni és élni vígan egyedülállóként egy ideig.

Barátokat kéne szerezni nemtől függetlenül és nem ismerkedni párkapcsolat céljából!!!

Munkahelyet valtani ha lehetséges, olyan hobbikat végezni amelyek több személyesek.

Te azonnal párt akarsz magadnak holott nem vagy túl a volt kapcsolaton.

Hiába nem tetszik meg hiába pontoztok le akár ezren is akkor is kapcsifüggő vagy.

2024. febr. 7. 11:26
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Életem egyik, hanem az eddigi legjobb nyaralás volt mikor teljesen egymagam mentem el, szerveztem meg a programokat, mindenhol annyit és úgy töltöttem ahogy nekem kényelmes volt, nem kellett senkihez alkalmazkodni, kompromisszumot kötni stb. El kell engedni ezt a "egyedül nem lehet semmit csinálni" hülyeséget, már bocsánat.

Aki meg azt tanácsolja, hogy imserkedj és majd talán a 10. sikerül is, azok belegondoltak, hogy annak a másik 9 embernek mit okoz egy olyan ismerkedés, ahol idejét pazarolja egy olyan "félkész" emberre mint a kérdező, aki a korábbi sérelmeit még nem engedte el? Én köszönöm, de ilyen emberre nem pazarolnám az időmet, nem segélyszolgálat vagyok, hogy másokat gyógyítgassak, erre ott vannak a pszichológusok. Az én párom legyen 100%-osan benne a kapcsolatban, tudjon rám figyelni, velem fejlődni.

2024. febr. 7. 11:37
 18/30 A kérdező kommentje:

Vannak barátaim, de ők családosak már, más eletszakasz más problémák … nem érzik át, ahogy sokszor én sem érzem àt milyen egy 2 anyukának 2 picivel ahogy ő van.

Ide se hiányzik egy “ gyertatartó”

Munkahely vàltás nemtudom hogy jött ide?? Nem tervezek munkát vàltani, szeretem amit csinàlok :) ez pont olyan amivel mondhatom elégedett vagyok.

2024. febr. 7. 12:03
 19/30 A kérdező kommentje:
Ezeken voltam pl Koncert, sport program , falunap szerű rendezvény , mozi. Ezeken és én is úgy éreztem magam, hogy kilógok a sorból. Úszni nem tudok, bár a helyi uszoda úgyis bezárt.
2024. febr. 7. 12:04
 20/30 A kérdező kommentje:

17 Ezt előre nem lehet tudni, ki van “ kész “ és ki nincs…. Ennyi erővel az én volt párom “kész “ volt kapcsolatban is, mással összejönni és megcsalni??! Ő olyan , én meg másmilyen. Ismerkedes során őszinte vagyok felvállalom a helyzetem és amit szeretnék . Akinek megfelel így akkor jó. Ha nem, lépek tovább.

Mindenkinek mások a parkeresesi preferenciái….

+1 ha racionálisan nézem amit egyik hozzászóló írt, 35 évesen nincs időm lébecolni az ismerkedéssel.

2024. febr. 7. 12:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!