Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig marad ez a kínzó érzés ha egy hosszú kapcsolatomnak lett vége? Hiába ismerkedek mintha marna valami belülről
Pedig már nem szeretem az exem, mégis ha mással ismerkedek jön ez a hülye érzés. Pedig tovább kell lépnem ….
35N
Erre senki nem tud válaszolni szerintem. A legjobb amit tehetsz, hogy nyitott leszel, ismerkedsz, nem feltétlen egyből életed párját keresed, csak jól érzed magad, aztán ha lesz valaki, aki mellett nem kell gondolkodnod mit mondj, mit csinálj, hanem teljesen el tudsz lazulni és jól érezni magad, szerintem el fog múlni ez az érzés.
31F
Lehet, hogy nem áll készen egy új kapcsolatra, de a ne ismerkedj, az a legrosszabb tanács amit lehet adni ilyen esetben. Az semmi máshoz nem vezetnek, mint hogy befordulna. Ha ismerkedik megvan az esélye, hogy találkozik előbb utóbb valakivel, aki mellett elfelejt teljesen minden mást.
Lehet a következő lesz az, lehet a 10., de az tuti, hogyha ül magában és nyalogatja a sebeit, nem attól lesz jobban.
Várj, gyászolj, foglalkozz magaddal, foglald el magad.
Adj magadnak időt!
Aki kínzó érzés marja belülről akkor fölösleges ismerkedik. Mindig ott lesz. Hiába lesz "szerelmes" is akkor se lesz igazi a kapcsolat, mert a hosszú évekig tartó kapcsolatot nem heverte ki úgy ahogyan illene.
Ha csak arról lenne szó, hogy ismerkedik, de nem talál számára megfelelő társat akkor azt javasolnám, hogy legyen türelmes én is.
De mint írtam ha őt kínozza a mardosó érzés akkor ő nem lépett túl a hosszú kapcsolatán és más által sem fog. Inkább azt éri el, hogy majd két kapcsolatot kell kihevernie. Csak még rosszabb lesz.
Az a helyzet aki azt írja, ne ismerkedjek, úgy meg mèg rosszabb, magányosan napról napra egy félig üres lakásban…. Ettől lehet depisnek lenni.
Csak valahogy nem olyan az ismerkedes mint vártam/hittem….és jön a hülye érzés.
Mert még nem állsz készen.
Ez a kutyaharapást szőrivel mondás, ez egy baromság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!