Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm magasságig “kuka” egy férfi a nőknél?
"Ha 165-170 akkor nyilván kuka."
Szerintem a saját nevedben nyilatkozz, ne több millió nő nevében.
Nincs kedvem ennél több példát írni 170 cm alatti férfi ismerőseim párkapcsolatairól, de pl. az egyik legjobb barátnőm 172 cm magas, a férje meg 160 cm.
30#
Mert miért is?
Egyébként élőben is ez a jellemző...
31#
Kivétel, ami a szabályt erősíti.
Ha igaz...
"Ha igaz..."
Nekem teljesen mindegy, hogy elhiszed-e.
34#
Ez is jellemző, hogy ilyen lekezelően, magas lóról beszéltek.
Csak mert a nyomorult alacsony pasival meg lehet tenni!
35
Értem, tehát ha te nyíltan kétségbe vonod a szavahihetőségemet, az szerinted rendben van, de ha én teljesen semleges hangnemben leírom, hogy nekem mindegy, hogy elhiszed-e, amit írtam, az lekezelő.
És még az is következik a logikádból, hogy a testmagasságod miatt vagyok "lekezelő".
Szerintem több gond van az objektivitásoddal, mint a testmagasságoddal.
167 cm volt az exem.
Előtte pattintottam le egy 170 cm körüli pasit, mert irritált a stílusa.
Na, az exem akkor pont mellettem ült, mikor az a pasi nekem esett, hogy inkorrekt vagyok, és azért nem akarom vele, mert túl alacsony, de én hazudok inkább 🤣
Szóval a lényeg, hogy a frusztráció az, ami taszító, nem a magasság (hiánya)...
Ez is emberspecifikus. Mikor húzzák ki a homokból a fejüket ezen emberek? :<
No és kérdező. Az se mindegy, hogy mekkora a nő.
Ismerek olyan párost, ahol a nőnek a kebleivel egy szintben van a faszi feje.
A csajnak anyukaszerep fétise van, a srác meg gondolom mondanom se kell mi miatt szereti ezt a magasságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!