Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm magasságig “kuka” egy férfi a nőknél?
Nincs ilyen, mindenkinek megvan a párja.
Incel téveszme a 170 cm-es pasik lesajnálása, mikor az egy normál magasság, Lionel Messi testmagassága.
azért az tény hogy a csajok szeretik a magas pasikat.
a sok incel baromnak ebben a kijelentésében azért van igazság alap.
A 156 cm-es kolléganőmet kérdezzem meg a kedvedért erről, vagy a 185 cm-es barátnőmet?
Részemről nincs olyan megfogalmazás, hogy egy férfi "kuka". Ismerkedni meg (177 cm magas nőként) olyan férfival szoktam, aki legalább olyan magas, mint én. Néha előfordult, hogy nagyon bejött valaki a megjelenése és személyisége alapján, aki 4-5 centivel alacsonyabb nálam, de az a tapasztalatom, hogy ez a magasságkülönbség a férfiaknak sokkal inkább gátló tényező, mint nekem nőként, mert a két kezemen nem tudnám megszámolni, hogy hányszor hallottam férfitől, hogy bárcsak ne lennék ilyen magas.
Amúgy meg erről a kérdésről eszembe jut Eazy-E, a legendás amerikai rapper.
Ő 158,8 cm volt:
Sokkal több nője volt, mint egy átlag magas pasinak, ha jól emlékszem, 6 különböző csajtól voltak gyerekei, az életmódja vitte a sírba, AIDS-ben halt meg.
Most nem azért említem őt, hogy utánozzátok az életét.
Hanem azért, mert alacsony srácként nem sajnálatta magát hanem tett azért valamit, hogy sikeres legyen. És ez meghozta neki a csajokat is.
Saját magasságtól függ
Én 177 vagyok nekem a 178 is kuka
Változó, kinek mi jön be. Nekem a magas pasik tetszenek, bár volt már, hogy alacsonyabb is megtetszett, de inkább 180 cm vagy 180+
Barátnőmnek meg kimondottan fontos, hogy ne legyen csak kicsivel magasabb nála a pasi, 170 körüliek is bejönnek neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!