Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm magasságig “kuka” egy férfi a nőknél?
Ez akkora hülyeség.
150 centis nőnek minek kéne 190 cm zsiráf hapsi?
Én 170 vagyok,és nálam bőven elég,ha kicsit magasabb. Tehát ilyen 173-185.A 185 is határeset,mert a túl nagy különbség sem tetszene.
Én nem is értem a nők nagyobb részét. Egy alacsony nőnek pont jó lenne,ha a pasi 160-170.
180-tól kuka
168cm vagyok. Nem akarok felnézni a másikra mindig. Ne legyen óriás
Kedvencem, amikor a nő a magassarkújához választ férfit.
A legvonzóbb tulajdonság továbbra is az intelligencia. Ha egy értelmes intelligens alacsony férfi "instant kuka" egy nőnek, ott nem a férfi fog veszíteni a kukázással, csak a nő, persze utóbbi erre nem fog rájönni.
"Ha 165-170 akkor nyilván kuka."
Nem. Kapásból két férfi ismerősöm van, aki ránézésre nincs 170. Mindkettőnek felesége van évek óta, akik szintén alacsonyak. Ellenben ismerek 180 fölötti férfit, akinek meg senkije nincs, mert amúgy egy idióta. Jobb is, hogy menekülnek előle.
Nekem a 173 centimhez 171 centis volt a legalacsonyabb barátom. Annyi, hogy látványosan ne legyen azért nálam alacsonyabb, de pár centi még belefér, ha amúgy minden stimmel.
161 cm magas nő vagyok, 165-170 cm magas férfi bőven ideális számomra. Volt már 180 cm-nél magasabb barátom és úgymond "kényelmetlenebb" volt. :D Főleg, hogy én nem szeretek magassarkút hordani. Folyton pipiskedni kellett, neki lehajolni, kézenfogva sétálni is furcsa volt. Nyilván ha két ember nagyon szereti egymást akkor ezek nem okozhatnak problémát.. De akivel most találkozgatom úgy érzem jobban egy hullámhosszon vagyunk és így az sem érdekel, hogy pár centivel magasabb csak nálam (kb 168 cm lehet, max 170). Sőt sokkal jobb megölelni, megcsókolni vagy csak a szemébe nézni.
Az sem feltétlenül igaz, hogy a magas pasik biztonságérzetet adnak. Találkoztam már magas pipogya pasival, illetve nem egy alacsony pasival akinek tekintélye volt és olyan kisugárzása, hogy másra nem tudtam nézni.
31N
168 alatt kb. Volt vőlegényem ennyi volt, nem zavart, most egy 170 centis sráccal járok.
N/155cm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!