Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol kezdődik a "megnéznek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdődik a "megnéznek az utcán"?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy onnan lehet nagyjából belőni mennyire vagyok vonzó a másik nem számára, hogy kb mennyien néznek meg utcán/boltban, stb. A kérdésem az, hogy mi számít ilyen esetben annak, hogy "megnézett"?

A) Látványosan bámul. Ha visszanézel rá, akkor csak hosszú idő után pillant el, és folyamatosan vissza-vissza néz rád.

B) Random ránézel valakire, és észreveszed, hogy ő is nézett, majd elkapja a tekintetét, és utána nem néz vissza rád.

- férfi vagyok

2024. febr. 4. 20:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
És azt honnan tudhatom, hogy hány olyan ember van, aki olyan ügyesen néz neg, hogy én azt nem veszem észre? Így akkor hogy tudom belőni mennyire vagyok vonzó?
2024. febr. 4. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
De ott marad a tekintetem egész addig, amíg le nem bukok, vágod? :)
2024. febr. 4. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
53%

Ott, hogy tizennégy éves korodtól kezdve szó szerint kb nincs olyan pasi 14-60ig aki ne nézne meg

Autóból, utcán bárhol

A zebrán a férfiak mindig Átengednek

Aztán Kamaszkororodtol kezdve de főleg felnőtt korodban már folyamatosan oda is jönnek hozzád főleg a turistákkal teli helyeken…

Onnan

2024. febr. 4. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
13-as, te NAGYON jól nézhetsz ki, nem?
2024. febr. 4. 23:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem mindig megbámulnak, pedig már lassan 40 éves leszek. Ha 20 voltam, ha 25, 30, mindig megbámultak. Ha a két gyerekkel megyek, akkor is. Pedig nem vagyok olyan jó nő, nem értem. A munkahelyen is mindenki csapja a szelet, lehet a kisugárzasom olyan, passz.
2024. febr. 5. 06:46
 16/17 Hans Pötterman ***** válasza:
Ember függő, mind2 lehet az .
2024. febr. 5. 08:16
 17/17 anonim ***** válasza:
14 ex modell szinten
2024. febr. 5. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!