Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik a "megnéznek az utcán"?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy onnan lehet nagyjából belőni mennyire vagyok vonzó a másik nem számára, hogy kb mennyien néznek meg utcán/boltban, stb. A kérdésem az, hogy mi számít ilyen esetben annak, hogy "megnézett"?
A) Látványosan bámul. Ha visszanézel rá, akkor csak hosszú idő után pillant el, és folyamatosan vissza-vissza néz rád.
B) Random ránézel valakire, és észreveszed, hogy ő is nézett, majd elkapja a tekintetét, és utána nem néz vissza rád.
- férfi vagyok
2024. febr. 4. 20:49
11/17 anonim válasza:
És azt honnan tudhatom, hogy hány olyan ember van, aki olyan ügyesen néz neg, hogy én azt nem veszem észre? Így akkor hogy tudom belőni mennyire vagyok vonzó?
12/17 anonim válasza:
De ott marad a tekintetem egész addig, amíg le nem bukok, vágod? :)
13/17 anonim válasza:
Ott, hogy tizennégy éves korodtól kezdve szó szerint kb nincs olyan pasi 14-60ig aki ne nézne meg
Autóból, utcán bárhol
A zebrán a férfiak mindig Átengednek
Aztán Kamaszkororodtol kezdve de főleg felnőtt korodban már folyamatosan oda is jönnek hozzád főleg a turistákkal teli helyeken…
Onnan
14/17 anonim válasza:
13-as, te NAGYON jól nézhetsz ki, nem?
15/17 anonim válasza:
Engem mindig megbámulnak, pedig már lassan 40 éves leszek. Ha 20 voltam, ha 25, 30, mindig megbámultak. Ha a két gyerekkel megyek, akkor is. Pedig nem vagyok olyan jó nő, nem értem. A munkahelyen is mindenki csapja a szelet, lehet a kisugárzasom olyan, passz.
16/17 Hans Pötterman válasza:
Ember függő, mind2 lehet az .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!