Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdődik a "megnéznek az utcán"?
Sokan mondják, hogy onnan lehet nagyjából belőni mennyire vagyok vonzó a másik nem számára, hogy kb mennyien néznek meg utcán/boltban, stb. A kérdésem az, hogy mi számít ilyen esetben annak, hogy "megnézett"?
A) Látványosan bámul. Ha visszanézel rá, akkor csak hosszú idő után pillant el, és folyamatosan vissza-vissza néz rád.
B) Random ránézel valakire, és észreveszed, hogy ő is nézett, majd elkapja a tekintetét, és utána nem néz vissza rád.
- férfi vagyok
Furcsa, hogy sokan az A) válaszra szavaznak - ki a franc szokta annyira bámulni a másikat utcán? Pláne úgy, hogy el se veszi a tekintetét, ha ránéz.
Szerintem az automatikus reflex, hogy ha észrevesznek, hogy nézel, akkor elrántod a szemed (kvázi lebuktál). Többször észrevettem már, hogy jön szembe egy nő, rápillantok, és egész véletlenül épp engem nézett, de egyből elrántotta a szemét. Én is hasonlóan viselkedek, és olyanokat nem szoktam nézni, aki nem jön be. Amúgy mikor járdán mennek el egymás mellett az emberek, nem is lenne lehetőség hosszasan bámulni mást. Szóval szerintem egyértelműen B).
4
Nyilván ritka, de ezt nevezzük úgy, hogy "megnézett" valaki. Az, hogy valaki random rám pillantott egy másodperc töredékéig az nem "megnézés".
Szerintem vab amúgy köztes kategória. Ránézel valakire ergo felméred, látod tetszik-e vagy sem. A másik is ezt csinálja. Elnézd. Ha már visszanézd rád, az szerintem már minősülHET. Nem feltétlen az, de én pl.: bámulni nem szoktam, de aki tetszik, akit megnézek arra sűrűbben pillantok, tuti van 2. alkalom is, akár több is.
A másik, hogy lehet csak egy pillantás, de annyi alatt ha végignéz rajtad (látod a szemén, hogy fejtől le majd megint fel megy rajtad a tekintete) szerintem az is az. De ez is történhet baromi rövid idő alatt.
Szóval sztem ez nem ennyire egyszerű.
Na meg ott van amikor a másik csak egy kicsivel néz rád tovább, mint kellene és hirtelen lesz egy olyan "oo ez most más" érzésed. Az se véletlen.
9
Ekkora hülyeséget... Ha nem véletlenül nézel egy lányra, akkor miért? Honnan tudod, hogy érdemes ránézni, ha először nem véletlenül néztél rá? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!