Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok megnéznétek ha a pláza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok megnéznétek ha a pláza parkolóban a vadiúj Ford Mustangommal megyek?

Figyelt kérdés
Odajönnétek beszélgetni vagy lenne esélyem hogy randizzunk utána?
2021. okt. 26. 11:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Akik a pénzre hajtanak azok odamennek
2021. okt. 26. 11:20
 2/24 anonim ***** válasza:
31%
Ha jól nézel ki, és nem az látszik a fejeden, hogy mindenkit megdugnál, igen.
2021. okt. 26. 11:20
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Tudja a franc, nem sokat szoktam egy mélygarázsban sétálgatni. Ott meg pont nem megyek oda senkihez.
2021. okt. 26. 11:21
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem. De ha egy Suzukival, akkor talán igen.
2021. okt. 26. 11:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én meg gyalog megyek a plázába, szóval nem is látnám a kocsit a mélygarázsban. Szóval nem hinném.
2021. okt. 26. 11:22
 6/24 anonim ***** válasza:
98%

Barátnőm szereti a mustangokat, főleg az újakat. Mindig mondja amikor áll egy ilyen mellettünk a pirosnál h szívesen átülne 😄.

Aztán mondom neki, hogy csak tessék, de akkor azt a kopaszodó 50est is vállalnod kell a volán mögött. Erre már csak fintorogni szokott.

2021. okt. 26. 11:26
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
Leszrom. Nekünk van egy lepukkant veterán suzink, én azt szeretem. Mert a tulajdonosa nem vág fel a semmire.
2021. okt. 26. 11:27
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Francba, én nem szoktam plázázni. :( mikről maradok le. Egyébként a Mustang már nem akkora nagy szám, elég sok gurul belőle az úton. Ha mondjuk lenne egy menő, vadiúj Ferrari a segged alatt, akkor megnézném az autót (te baromira nem érdekelnél), nyugtáznám hogy szép és továbbhajtanék.
2021. okt. 26. 11:29
 9/24 anonim ***** válasza:
82%
Egyedül akkor mennék oda autó miatt, ha az egyik kedvenc terepjáróm lenne, vagy egy nagyon jó camper van, de akkor is csak pár kérdésem lenne az autóról, aztán mennék a dolgomra. Az, hogy ki vezeti, továbbra sem érdekelne. Alapvetően szánalmasnak tartom azt, aki az autójával próbál ismerkedni és imponálni.
2021. okt. 26. 11:30
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
csak ne a westendbe menjél tess, ott el is lopják XDXDXD
2021. okt. 26. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!