Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel kiülne egy padra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel kiülne egy padra vagy elmenne egy plázába hogy nézze az előtte elhaladó párokat akkor megszűnnének azon téveszméi hogy csak a leggazdagabb, legmaszkulinabb (lapátáll, vadászszem) pasik viszik a nőket?

Figyelt kérdés

A kérdés onnan ugrott be, hogy ma voltam plázában és szándékosan figyeltem hogy milyen férfiak vannak párkapcsolatban és azt tapasztaltam hogy szinte mindegyik átlagos kinézetű.

De én általában az ismerősi körömben és az utcán is ezt tapasztalom.

Akkor az incelek miért állítanak olyat, hogy a nőknek csak a pénz vagy a külső számít? Mert tény, hogy ismerkedésnél fontos a külső meg a kisugárzás de ez édes kevés egy párkapcsolathoz. Mert ugye a külső megfog, a belső megtart.

2021. okt. 9. 19:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
8%

Ittál vagy mizu?

Anyu még nem vitte az esti forró kakaódat?

2021. okt. 9. 19:45
 2/28 anonim ***** válasza:
17%
A csuklót nézd! Panerai, Rolex, Omega,...
2021. okt. 9. 19:45
 3/28 anonim ***** válasza:
93%
Nem, mert szelektív lenne a látásuk.
2021. okt. 9. 19:46
 4/28 A kérdező kommentje:

3

Én is ilyesmire tippelek..mint a lapos földesek, akik akkor is meg lennének bizonyosodva hogy a föld lapos ha űrhajóval ki vinnék őket a világűrbe.

De egyeseknek miért jó ez a fajta tagadás?

2021. okt. 9. 19:52
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Mert könnyebb rajtuk kívül álló okokra ráfogni a sikertelenségüket, mint magukban keresni a hibát és változtatni rajta. Könnyebb azt mondani, hogy másokon múlik a dolog, nem rajtuk. Könnyebb úgy élniük, hogy a világra hárítanak minden felelősséget, ahelyett, hogy vállalnák. Ezek nem incelek, ezek gyerekek.

2021. okt. 9. 19:58
 6/28 anonim ***** válasza:
93%
Esküszöm, én nem tudom, honnan veszik az incelek, hogy a lapátállú baltaarcúak az alfa male. Nekem pont hogy ezek a durva vonások a taszítóak.
2021. okt. 9. 20:17
 7/28 anonim ***** válasza:
96%

Nem szűnne meg. Teljesen mindegy, milyen bizonyítêkokat, statisztikákat, példákat mutatsz, ha egy ember valamit beképzel, akkor minden csak erősíteni fogja a tévképzeteit.

Nagyon kevesen tudnak objektíven gondolkodni.

2021. okt. 9. 20:37
 8/28 anonim ***** válasza:
31%

Nem vagyok incel, csak a nők semmibe vesznek szimplán.

Ha a nőknek nem csak a külső meg a pénz számítana, akkor

1: legalább randira adott volna esélyt, legalább 1 nő azok közül, akiknél kezdeményeztem életemben. És legalább megismert volna jobban, és ha akkor is azt mondja, hogy na belsőleg sem illünk össze, elfogadom és megyek tovább.

Ezzel szemben 5 mp volt a legtöbb, amennyi időm volt velük. Ennyi alatt elküldtek a fenébe,van aki szebben van aki ennél durvábban is.

Viszont nagyon sokat tapasztaltam azt,hogy volt pár srác, akik jóképűek voltak, viszont buták. Na utánuk futottak a nők minden alkalommal. Érdekes módon velük beszélgettek is.

2: Akiknek nagyon sok pénze van, és egy elég nagy házzal, kocsival rendelkeznek, hányszor hallottad tőlük, hogy gondjaik lennének a nőkkel, vagy hányszor láttál ilyen ember mellett 0 nőt a kocsiban? Az már más kérdés,hogy milyen nő, de azért elég jó nők szoktak ülni mellettük.

Én is látom,hogy milyen férfiaknak van párjuk, és mindig gondolkodom rajta vajon miért van vele együtt a csaj.

Azt figyeltem meg,hogy bunkónak kell lenni velük, és játszmázni velük.

Ezt nagyon sok nő ismerősöm elismerte, hogy igen a nőknek ez kell manapság.

Erre én sajnos nem vagyok képes, a természetem nem ilyen, szeretek korrektül és értelmesen kommunikálni, és nem játszmázni meg bunkózni bárkivel is. Mert tudom milyen érzés a másik oldalon lenni, és én azt mással nem tenném meg.

De így meg nőre esélyem sincsen,szóval ördögi kör.

Mindezt azért, mert nem születtem helyesnek, nem jó helyre és családba(pénz miatt).

Ismertem sok srácot, egy sem panaszkodott a nőkre, aki születésnapjára új audi-t kapott a szüleitől, meg saját lakást.

Ellenben nagyon sok srácot ismerek, akiknek van gondja a nőkkel kapcsolatban, sok hasonló srác mint én.

Ugyanazokat élték át,mint én. Megalázások, visszautasítások sorozata, egy kedves szót nem kapsz tőlük, pedig mindig adtam magamra, nem voltam se büdös, se fogatlan soha. Tiszta ruhákba jártam, valami illattal is mindig befújtam magam, lefürödtem mindig stb.

Ezek alapján, te mit gondolnál a helyemben?

Én úgy érzem, mindent megtettem de tényleg. Szinte mindennap éveken keresztül jártunk el haverokkal, nagyon sok lányhoz mentünk oda. Sok buliba voltunk, beülős helyeken, állatkertben, parkokban, strandon, és még lehetne sorolni hány helyen.

30/F

2021. okt. 9. 20:39
 9/28 anonim ***** válasza:
93%

"hányszor láttál ilyen ember mellett 0 nőt a kocsiban"

Na, pont erről beszélek. Természetesen minden emberrel előfordul, akinek kocsija van, hogy egyedül utazik. Hogy is ne fordulna ilyen elő? Mindenki utazik időnkènt egyedül.

8-as barátunk ilyet mégsem lát... Szerinte a jó autóval rendelkezők mellett MINDIG ül egy nő. Ennyit az objektivitásról.

2021. okt. 9. 20:44
 10/28 anonim ***** válasza:
90%

Nincs élő ember, akit még ne utasítottak volna vissza nők. A különbség csak annyi, hogy egészséges ember tovább tud lépni rajta, más pedig belebetegszik. Nem szabad feladni, ennyi a nagy titok.🤷‍♂️ Abban igazad van, hogy a nők egy részét csak a pénz és/vagy a külső érdekli. Ez egy csendes kisebbség, és ők nem nők, hanem *****. 😊😊

Az, hogy bunkónak kéne lenni velük csupán féligazság. Ha túl kedves vagy és úgy próbálsz kezdeményezni nála, mintha ő valami földönkívüli, felsőbbrendű életforma lenne, az nem túl szerencsés. A szimpla bunkóság meg a másik véglet. Különbség annyi, hogy a bunkó legalább határozottságot, önbizalmat sugall. Kb. ezen van a hangsúly.

Akikre ránézésre nem tudod megmondani, hogy szedték fel a nőjüket, ők pont azok, akik a dumájukkal, határozottságukkal, intelligenciával, humorral kompenzálni tudják a külső hiányosságaikat. Általában kitartóak is, és ha visszautasítják őket, lepereg róluk. Majd talán a következő nem utasít vissza és így tovább, mindaddig, míg el nem ér egy olyanhoz, aki tényleg nem fogja visszautasítani. Ehhez persze először is egészséges önértékelésre és önbizalomra van szükség, anélkül nem megy.

Tettél azért, hogy javíts az önértékeléseden? Tettél azért, hogy ha már az arcodon változtatni nem tudsz, legalább a tested vonzóbb legyen? Tettél érte, hogy jobban tudd kezelni a kudarcokat? Tettél érte, hogy pozitívabban lásd a világot, ezzel együtt a kisugárzásod is pozitívabb legyen? Még biztos van rengeteg dolog, amiért tehetnél, amin tudnál változtatni, de nincs kedvem sorolni. Lényeg remélem átmegy.

2021. okt. 9. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!