Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy incel kiülne egy padra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy incel kiülne egy padra vagy elmenne egy plázába hogy nézze az előtte elhaladó párokat akkor megszűnnének azon téveszméi hogy csak a leggazdagabb, legmaszkulinabb (lapátáll, vadászszem) pasik viszik a nőket?

Figyelt kérdés

A kérdés onnan ugrott be, hogy ma voltam plázában és szándékosan figyeltem hogy milyen férfiak vannak párkapcsolatban és azt tapasztaltam hogy szinte mindegyik átlagos kinézetű.

De én általában az ismerősi körömben és az utcán is ezt tapasztalom.

Akkor az incelek miért állítanak olyat, hogy a nőknek csak a pénz vagy a külső számít? Mert tény, hogy ismerkedésnél fontos a külső meg a kisugárzás de ez édes kevés egy párkapcsolathoz. Mert ugye a külső megfog, a belső megtart.

2021. okt. 9. 19:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
33%

Érdekes nekem sosem számított a pénz, sem a kinézet mégis kihasználtak, átbäsztak... akkor hol voltak ezek az anyatoszók?

Gondolom azok közül kerültek ki akik elcsapták a fejüket, fintorogtak rám vagy beugattak nekem.

2021. okt. 10. 09:07
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

Valóban van különbség. Akit mindig visszautasítanak, az vagy folyton rossz nőknél próbálkozik, vagy pedig rosszul. Márpedig ha valamit rosszul csinálsz, akkor hiába próbálkozol végtelenszer, ugyanaz lesz az eredmény. Szerintem írtam is pár példát, hogy min lehetne változtatni, de ezt mindenkinek magának kell tudnia. Önismeret, önelemzés, akár egy haver tanácsát kikérni, vajon mit csinálsz rosszul.

Nem arról van szó, hogy 0-24ben nyomulj a nőkre. Nem is arról, hogy egyszerre próbálkozz 10-15 nőnél. Szimplán arról, hogy sikertelenség esetén ne a saját sebeit nyalogassa valaki, ne sajnáltassa magát, ne heverjen romokban az önbizalma. Tehát ne arra fecsérelje az idejét, hogy megmagyarázza miért nem próbálkozik senkinél, pedig szeretne párt találni, hanem merjen próbálkozni. Ennyire egyszerű.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy szedd rendbe magad és 2 nap múlva lesz nőd. Arra szeretnék csak rámutatni, hogy az önsajnáltatással, panaszkodással, negatív kisugárzással soha a büdös életben nem lesz. Az egész rohadt életünk lényege, hogy amire hatással vagyunk, amit tudunk irányítani, azt irányítsuk, tegyünk érte. Amit meg nem tudunk irányítani, azzal ne foglalkozzunk mert felesleges.

2021. okt. 10. 11:15
 23/28 anonim ***** válasza:
87%

"Tehát ha 5 barnahajù ember paraszt veled, akkor elkönyveled, hogy azok nem jó emberek, vagy csak nemi alapon szabad ítélkezni?"

Hat nem tudom.... Ha ezek a barna emberek azt mondjak nekem, hogy "teso, van egy cigid?", akkor en mar erzem a kest a bordaim kozt....

37F incel

2021. okt. 10. 17:40
 24/28 anonim ***** válasza:
23 - igen, de te incel is vagy, tőled nem is várunk mást :)
2021. okt. 10. 17:55
 25/28 anonim ***** válasza:
44%

Jók az ilyen idióták mint a kérdező, honnan tudja, hogy kik a párok? Lehet a ronda pasi a jó nővel az egy testvérpár nem? Vagy az unokatestvére, esetleg munkatárs, akivel közösen vannak ebédszüneten stb.

Én, aki incel vagyok állandóan nőkkel vagyok, csak az egyik a húgom a másik az aszex legjobb barátom, aki lány, a harmadik egy egyetemi csoporttársam. Egyébként ennyit a legendáról, hogy incelek nem ismerik a nőket közelről.

2021. okt. 11. 00:14
 26/28 anonim válasza:
0%
8-as, én sem jönnék össze olyan férfival, aki ennyire előítéletes szimplán azért, mert többen visszautasították. Senkinek sem kötelessége randizni veled meg "esélyt adni", ha nem akar, csupán azért, mert te önbizalomhiányos vagy és nem bírod elfogadni magad. Engem speciel az ilyen inkább taszít, főleg olyan megfogalmazással, hogy "nőre esélyem sincsen". Érdekes módon az incelek mindig "nőt akarnak", azzal jönnek, hogy nekik is "joguk van nőhöz/szexhez", holott a normális nők nem "pasit akarnak", hanem kapcsolatot.
2021. nov. 18. 23:35
 27/28 anonim ***** válasza:
8%

"a normális nők nem "pasit akarnak", hanem kapcsolatot."

Akkor nincsenek normális nők, zárj össze négy-öt nőt és nem sok romantikát fogsz hallani ott, hanem kibeszélik például, hogy ki milyen farkat szeret. Tudom, mert mint írtam is, sok nőt ismerek, olyan helyen dolgozom, ahol nőtöbblet is van, szóval hallok ezt-azt, konkrétan egyszer a munkahelyi konyha csempéjére voltak fa**ok rajzolgatva, miután a kolléganők kitrappoltak.

2021. nov. 19. 08:55
 28/28 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire elborult már az elméje. Ha nagyon, akkor szelektív látása lesz, és azokat nem fogja észrevenni, aki mellett nem egy tízmillió forintból kidekorált "tökéletesra" műtött plázar...c vonul, mert a nem top10es nő nem is nő. Ha még van benne némi értelem, akkor igen.
okt. 1. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!