Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy incel kiülne egy padra vagy elmenne egy plázába hogy nézze az előtte elhaladó párokat akkor megszűnnének azon téveszméi hogy csak a leggazdagabb, legmaszkulinabb (lapátáll, vadászszem) pasik viszik a nőket?
A kérdés onnan ugrott be, hogy ma voltam plázában és szándékosan figyeltem hogy milyen férfiak vannak párkapcsolatban és azt tapasztaltam hogy szinte mindegyik átlagos kinézetű.
De én általában az ismerősi körömben és az utcán is ezt tapasztalom.
Akkor az incelek miért állítanak olyat, hogy a nőknek csak a pénz vagy a külső számít? Mert tény, hogy ismerkedésnél fontos a külső meg a kisugárzás de ez édes kevés egy párkapcsolathoz. Mert ugye a külső megfog, a belső megtart.
10-es.
Köszi a választ, igazad van.
Természetesen tettem, és teszek is érte, hogy minél jobb legyek ezekből a szempontokból is. De sajnos ezt te is tudod jól, hogy nem ilyen egyszerű dolog. Mármint érted, hogyan lehetnék pozitívabb a nők irányába, ha egész életemben csak visszautasítottak és/vagy megaláztak? Nem tudom elfelejteni, és megváltoztatni sem a múltat.
Pl. ha téged az xy tulajdonságokkal rendelkező emberek egész életedben megaláztak volna, akkor ha találkozol egy ugyanilyen xy tulajdonságú emberrel, hogyan állnál hozzá? Gondolom nem túl sok kedvvel te sem. Nem véletlenül. :)
Én is sokszor mentem tovább, nem adtam fel nagyon sokáig. Aztán meguntam, elfogyott az összes pénzem/energiám/motivációm, hogy ebbe fektessem úgy,hogy eredménye 0 volt.Pedig tényleg úgy érzem, mindent megtettem érte,ami tőlem telt.
Jelenleg inkább azt az időt/pénzt/energiát/motivációt, a munkámra és magam fejlesztésére fordítom, mert annak tuti van eredménye. Munkámban és tudásban egyre jobb vagyok, és megyek előre.
Amit írtál pedig, folyamatosan próbálom fejleszteni magam, hogy ne érdekeljenek ennyire mások és a véleményük/kudarcok, haladok vele. Csak nehéz. :)
30/F
Na, akkor te már több is vagy az inceleknél. :D Így is kell amúgy. Nem szabad rágörcsölni és erőltetni, hogy mindenáron akadjon valaki. Annyira közhely, de annyira igaz, hogy tényleg akkor jön valaki, mikor nem számítana rá az ember. Addig meg lehet élvezni az életet és boldognak lenni szingliként is. 😃
12-es.
Abban nem vagyok biztos, hogy ettől még valaha is lesz barátnőm. Persze szeretnék, de annyi dologtól függ ez, hogy már inkább megyek tovább a céljaim felé, azokat megvalósítom aztán kiderül mit hoz az élet. :)
Azért annyira nem egyszerű a helyzet. Az incelezés meg kva gáz kérdező!
Főleg ha ezt egy nő mondja. Férfiként eddig se volt könnyű a párkeresés, mert a kezdeményezés nekik jutott, ellenkező esetben egyedül maradnak. Nőként meg legtöbb esetben csak válogatni kell a jelentkezők közül, így azért könnyű okoskodni. :)
Osszesen egy (1) olyan part lattam eletemben, ahol a dagadt, izzadtsagszagu sracnak egesz jo noje volt. 2012. kornyeken, egy vonaton, akkor meg Magyarorszagon eltem. Azota sem, es azelott sem lattam ilyet.
"Akiknek nagyon sok pénze van, és egy elég nagy házzal, kocsival rendelkeznek, hányszor hallottad tőlük, hogy gondjaik lennének a nőkkel, vagy hányszor láttál ilyen ember mellett 0 nőt a kocsiban?"
Ronda pofaval is lehet penzt keresni.....
37F incel
"Pl. ha téged az xy tulajdonságokkal rendelkező emberek egész életedben megaláztak volna, akkor ha találkozol egy ugyanilyen xy tulajdonságú emberrel, hogyan állnál hozzá?"
Szóval ha valaki szemét veled, annak minden jellemzőjét gyűjtöd magadban, és legközelebb, aki hasonlít rá, azzal te sem leszel kedves? Tehát ha 5 barnahajù ember paraszt veled, akkor elkönyveled, hogy azok nem jó emberek, vagy csak nemi alapon szabad ítélkezni?
10-es, van különbség (nem csak nyelvtani) aközött, hogy "valakit visszautasítanak" ill. "valakit mindig visszautasítanak"...
Illetve írtad, hogy ha visszautasítanak, akkor következő, és így tovább...
Na, nekem erre régebben azt írták a nők, hogy "ha nincs ló, jó a szamár is, ugye?" meg hogy a mennyiség a minőség felett, és ilyenek...
17-es, nyilván nem a barna haj, vagy barna szemről van szó mint tulajdonság, hanem egész másról.
Az sem mellékes, hogy ezen bizonyos tulajdonságú egyének SOROZATBAN "követték el" azt amit, és hát az emberi elme úgy működik, hogy összetársítja a tulajdonságot a prekoncepcióval a tapasztalatok alapján. Sokezeréves evolúcióval alakult ez ki, pl. az ősember megtanulta, hogy ha valaminek nagy hegyes fogai vannak (tulajdonság) attól jobb tartani (prekoncepció, hogy esetleg meg talál enni)...
19 - De nem "bizonyos tulajdonságú" emberekről, hanem "bizonyos nemű" emberekről volt szó, és ez nagy különbség.
"Ha a nőknek nem csak a külső meg a pénz számítana, akkor" ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!