Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az eddigi leggazdagabb udvarlótoknak kb mekkora vagyona volt? Visszautasítottátok?
Lássuk csak...
Volt szakács, tűzoltó, egy cégnél targoncás és rakodó, mezőgazdász, a jelenlegi párom szerelő...
Vagyonuk ugyan nem volt, de meg tudtak állni a lábukon, ami nekem minden vagyonnál lényegesebb.
Ezt igy nehez megmondani a pontos bevetel hianyaval de bank ugyileg 200 millio felett, ezenkivul 5 ceg a vilag 5 kulonbozo tajan, rengetgeg ertekes festmeny, autok, hazak es lakasok 5 orszagban es a sor vegtelen.
6 evig voltunk egyutt, aztan elhagytam de azota is baratok vagyunk ismerjuk egymas uj parjait etc. Nem ezert jottem ossze vele es of korsz nem is ezert hagytam el.
Elég jól fizető állása volt. Svájci ingatlan, franciaországi nyaraló, autói voltak. Visszautasítottam.
Akit a legjobban szerettem, annak nem volt semmije. A következőnek pedig egy 20 éves autója, otthon lakott.
Biztositasi ugynok volt, egy kisebb lakas, meg egy Audi, meg adossagok. O volt a leggazdagabb.
A vegen szakitottam vele, mert egy s@gg fej volt.
Hozzamentem a biztonsagi orhoz.
De en csunya vagyok es kover ugyhogy nem valogathattam igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!