Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Az eddigi leggazdagabb udvarlótoknak kb mekkora vagyona volt? Visszautasítottátok?
Több 100 millió...
Megvett nekem mindent de mivel szerelmes nem voltam belé ezért 2 év után kidobtam. Utána jött a fenyegetőzés hogy megölet !
Kosz többet nem kell apuci vagyonával visszaélő srác.
Nem volt gazdag de volt jó munkája és autója, az akkori párom az anyjánál lakott, csak néha dolgozott és (minkt később kiderült) a dagadt exével kavart végig).
Akkor megtanultam hogy a szerelem szrt nem ér.
Építési vállakozó volt állami megrendeléseket teljesített, villamos - és építészmérnök volt. Én 22 ő 41. Elég rázós korkülönbség. Első megjelenésre nem gondolta volna egyetlen nő se mennyi pénze van. Egy régebbi 8-9 éves BMW típusú autója volt, átlagos külső mondjuk márkásabb ruhákban járt (Lacoste). De hihetetlen zsugori volt. A benzinnel is állandóan spórolt, mindig 90ment maximum. Soha nem hivott meg egy kávéra se, egyetlen kivéttel amikor egy görög taverna jellegű étterembe nem kellett beleadnom a fogyasztásomba. Később kiderült hogy több száz milliója legalabb. Miután visszautasítottam amikor burkoltan szerelmet vallott megszakadt minden kapcsolatunk. Az elutasitasom nagyon egoista módon magára vette, a mai napig is gyűlölettel néz rám pedig már 6 éve történt mindez (kisebb városban élünk). Elmondott minden szajhának az ismeretségi körünkben pedig soha de soha nem volt testi kapcsolat közöttünk.
Azóta lecserélte a régi BMWt egy dízel Mercedes terepjáróra, vásárolt egy hatalmas lakást és van két pici gyereke. A felesége nem tudom mennyit élvez a hatalmas vagyonából, külső megítélésemből alig ha csurran cseppen neki valami.
Szerintem jól döntöttem.
Nem tudom, más nő hogy van vele, de én nem szoktam a nekem udvarló, engem leszólító férfiak pénztárcájában turkálni, foglalkozásból meg öltözködésből meg max. tippjeim lehetnek, sőt még akár elejtett félmondatokból is. Így pl. nem tudom, hogy van-e és mennyi anyagi különbség az utolsó két komoly udvarlóm között... egyik sem fizikai közmunkás, mindkettő szoftverfejlesztő (nem tudom, hogy sikerült ezt összehoznom :D). Az egyiket végül visszautasítottam, mert nem volt bennünk semmi közös (utcán szólított le a külsőm miatt), a másikkal meg már majdnem egy éve együtt vagyunk.
Diszkóban szólított már le olyan, akire egy felszínes ember rámondaná, hogy "na ez tuti gazdag", mert márkás óra, beállított haj, patika és jó szabású öltöny... de azt már nem tudom megállapítani, hogy ezt hitelből hozta-e össze vagy saját fizetésből, és hogy a márkás cuccok igaziak-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!