Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit csináltok, ha visszautasítottatok egy férfit, de aztán elég hamar rájöttök, hogy lehet, hogy mégis érdemes lett volna adni egy esélyt a dolognak?
Figyelt kérdés
Ti mit csinálnátok, ha egy jól sikerült elsô randi, és egy rosszul, fásultan zajlott második randi után a harmadik randit már visszautasítottátok, de aztán rájöttetek, hogy lehet, hogy ez egy elhamarkodott döntés volt, és jó lett volna adni még egy esélyt adni a dolognak?2016. aug. 7. 11:46
1/6 anonim válasza:
Nem gondolnak ilyet, élvezik hogy visszautasítannak megalàznak rengeteg férfit
2/6 rrrrrreennnnn válasza:
Én megmondanám őszintén,hogy rossz döntést hoztam,(persze csak ha tényleg így gondolom) és megkérdezném,eljönne-e velem randizni újra.
3/6 Sunshinedoll válasza:
Nem gondolok ilyesmire. Ha valakit elküldök, akkor azt teljes bizonyossággal teszem.Ha túl sokáig bizonytalankodok, vagy túl sokáig kétes tapasztalataim vannak, inkább hagyom a francba, mert azzal a kapcsolat is ilyen lesz, tapasztalataim szerint. Meg minek pazaroljam az időmet egy félig-meddig okéra, ha kaphatok kiváló is?
4/6 A kérdező kommentje:
mert két randi alatt nem lehet megismerni a másikat, így pl. tök könnyű félreérteni dolgokat, amiket csak utólag értesz meg, hogy miért is úgy volt, ahogy. Vagy utólag jössz rá, hogy az adott srácban több is volt, csak az két alkalom alatt nem tudott kiderülni.
2016. aug. 8. 00:32
5/6 Sunshinedoll válasza:
Oké, de ha két randi után nem szimpatikus, akkor megtehetem, hogy lezárom a dolgot. Nem vagyok köteles valakinek a vécézési szokásait is alaposan megismerni, mielőtt eldöntöm, hogy nem akarok vele tárgyalni :D
6/6 A kérdező kommentje:
"Oké, de ha két randi után nem szimpatikus, akkor megtehetem, hogy lezárom a dolgot. Nem vagyok köteles valakinek a vécézési szokásait is alaposan megismerni, mielőtt eldöntöm, hogy nem akarok vele tárgyalni :D"
ezt senki se vitatta, de a kérdés nem is erről szólt.
Szóval a válaszod pont annyira volt hasznos, mint ha a wc-zési szokásaidat ismertetted volna - jár is érte a pacsi.
2016. aug. 8. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!