Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bántátok már meg, hogy visszautasítottatok egy pasit?
Figyelt kérdés
Miért történt a visszautasítás, és később miért éreztétek hibásnak ezt a döntést? Ilyenkor megpróbáltatok kezdeményezni?2018. jún. 25. 12:52
1/7 anonim válasza:
Csak annyit vagyok hajlandó elárulni, hogy rövid távon megbántam vagy utólag bizonytalan voltam, hogy helyesen döntöttem-e (akkoriban önismerethiányban szenvedtem), de az idő bebizonyította, hogy helyesek voltak a megérzéseim, és totál melléfogás lettek volna. Ez kb. 3 emberre vonatkozik.
2/7 anonim válasza:
Ugyan én pasiként tudok nyilatkozni, de több lány is bevallotta már, hogy bevallotta hogy nem engem választott, vagy éppen barátzónába tett. De mindig kiderült, hogy éppen saját magukkal volt problémájuk. Szívás :D
3/7 anonim válasza:
Igen. De nem dieektben utasítottam vissza. Nagyon tetszett a srác, viszont felénk, introvertált vagyok, eszembe sem jutott, hogy kölcsönös lehet az érdeklődés. Csak később, idősebb fejjel esett le, hogy többször is randira hívott, célzott rá, én pedig felénkségből visszautasítottam.
4/7 anonim válasza:
Ha nem tetszik és/vagy nem szimpatikus, az utólag se változik meg.
Ha neki van párja, vagy nekem, és azért, akkor sincs mit megbánni.
Okkal utasítok el valakit.
7/7 anonim válasza:
Nem. Olyat bántam meg akinek esélyt adtam annak ellenére, hogy a szívem azt súgta ne tegyem. Nekem nem volt jó, na meg neki sem mert csúnya szóval becsaptam még ha csak nagyon rövid ideig is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!