Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 10 női ismerősből akik szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 női ismerősből akik szinglik és Boldog nőnapot kívántam nekik 2 írt vissza, és ők sírnak?

Figyelt kérdés

Olyan ostobák a mai nők többsége sajnos, csak a Facebook, műköröm, kiskutya és ne keljen dolgozni csak a plázában...

Elhagyja őket az álompasijuk, mert nem győzi anyagilag hurcolászni a hátsójukat autóval. Megmondja nekik és megsértődnek...

És ha egy rendes hapsi találja be őket nagyon óvatosan, akkor nem kérnek belőle. -Az ilyen nőknek 30 évesen sincs még gyerekük, csak a nagy őt várják a főkandúrt aki 30 top nőn van már túl és nem veszik észre, hogy ő is csak egy újabb lesz a listán akit meghúzott.

2021. márc. 8. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Nice guy alert:D
2021. márc. 8. 18:49
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen stílussal és gondolkodással nem meglepő, ha a lehető legkisebbre szűkítenek mindenféle a kommunikációt. Remélem nem hiszed magadról, hogy rendes vagy, mert megsúgom: csak magadat áltatod.
2021. márc. 8. 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Azért hisztizel mert csak 2 nő írt vissza mikor nőnapi kívánságot írtál nekik? Kíváncsi lennék arra, hogy tényleg konkrétan az a 8 picsog és nem csak őket nézted ki magadnak, hogy átlagot írj nekünk és levond a következtetést, hogy ők biztos ezért nem válaszoltak neked és nincs más a háttérben csak is az , hogy ők hisztizni akarnak nincs kijük , de a nőnapi köszöntőket kötelességük megköszönni mert csak akkor bizonyítják be, hogy nem csak rinyagépek?
2021. márc. 8. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Senkinek sem kötelessége válaszolni az üzenetedre. Plusz attól neked jobb lesz ha visszaír egy köszönömöt? Én vissza írtam, mert ezt diktálja az illem, de semmi több; semmit se éreztem, csak egy üres köszönöm. Ha te azért írsz valakinek, hogy mit kapsz cserébe, az régen rossz.
2021. márc. 8. 18:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Többek között ezért ignorálom az idétlen ünnepek 90%-át, mint ez is. Ahogy a gyereknapot, az idősek napját, a macskák világnapját meg a többi hülyeséget is.

Az egyetlen aminek értelme is van az az adott ember születésnapja, mert az tényleg róla szól. Az anyák napja is elég szép, de a többi nevetséges és erőltetett (még a karácsony is ahogyan a többség csinálja), érezni hogy mi is áll mögöttük. Kis bónusz bevétel a virágosnak meg a csokoládéárusnak.

A húsvét a legrosszabb közöttük, idétlen és avítt népszokások olyan szimbólumrendszerrel ami erősen megkérdőjelezi, hogy a rokonainkat locsolgassuk vagy gyerekeket. A többség nem vallásos szóval Jézus is kilőve, az egész nem szól többről, mint arról, hogy pár férfi lerészegedik. Gyerekkoromban mindig ilyenkor mentünk gyógyfürdőbe, hogy megússzuk ezt a bohóckodást, meg az egyik - beházasodott - nagybátyám részeg ámokfutásait.

2021. márc. 8. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Te annyira szánalmas vagy, hogyha leeresztenének egy kút legaljára 3 farkaskutyával, vagy veled, őket választanám helyetted.

Elhiszem, hogy szar, hogy nem jut nő, de az ilyen undorító szar posztó stílusod miatt a büdös életben nem is fog. :D :D Te fikahuszár.

2021. márc. 8. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
68%
Minek írkálsz nőnapi köszöntőt sima ismerősöknek, Te nyaligátor? :D
2021. márc. 8. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom én akinek írtam/mondtam az megköszönte
2021. márc. 8. 20:18
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

1., Nem számítasz rendesnek attól, hogy felköszöntesz valakit egy random ünnepen.

2., Vajon csúnyákat is felköszöntéttél?

3., A nőnap eredetileg a női egyenjogúságról szól. Mi nők jobban örülnénk mondjuk ha ratifikálnák az isztambuli egyezményt, mint hogy hüyle köszöntéseket kapunk. Vagy mint az előző munkahelyemen: nőnapon mindenki asztalán volt ajándékba egy gagyi márkájú körömlakk, lehetőleg a legfurább árnyalatok. Kedves, meg minden, de inkább adnának fizetésemelést, akár a férfi kollégáknak is, mint hogy a 600 fős multi minden (női) dolgozójának adnak körömlakkot. Vagy inkább ne valami aljamunkát sóznának rád gyes után. Sokáig lehetne ezt magyarázni.

4., Miért gondolod, hogy mindenki álma gyerek 30 éves korára? Érdekes, hogy az ilyen férfiak, akik a körmüket lakkozó p**csákról panaszkodnak (akik - félreértés ne essék - tényleg léteznek), soha nem a Tudományos Akadémia székháza körül próbálnak asztrofizikusokat kávéra hívni.

5., Te olyan lehetsz, mint az a férfi, aki anyámnak írogat. Szegről-végről ismeri, és rendszeresen küld anyámnak valami totál giccses gifet vagy emojit minden ünnep nélkül is. Nem csak neki, hanem több közös nőismerősüknek. Anyámnak nincs szíve letiltani a pasit, mert azt a következtetést vonta le ebből, hogy ennyire magányos.

2022. márc. 12. 23:30
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Ja, és a 6.: mi nők azt is tudnánk értékelni, ha a nőnap nem azzal telne, hogy mindig jön valaki, aki viccet csinál belőle, és olyan üdvözleteket küld körbe, mint a kiéhezett hatvanasok a 12 éves lányoknak locsolóver gyanánt.
2022. márc. 12. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!