Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok megnéznétek ha a pláza parkolóban a vadiúj Ford Mustangommal megyek?
Figyelt kérdés
Odajönnétek beszélgetni vagy lenne esélyem hogy randizzunk utána?2021. okt. 26. 11:19
11/24 anonim válasza:
Nagyon szívesen odamennék beszélgetni.
Ilonka(87)
12/24 A kérdező kommentje:
Ilonka néni magácskát elvinném egy körre.
2021. okt. 26. 11:33
13/24 anonim válasza:
Akkor néznének igazán,ha egy jachttal állítanál oda.
14/24 anonim válasza:
Meg fogják nézni.. a férfiak, de csak akkor, ha a V motoros változat, a többi nyomiknak van.
A nőket meg az állkapcsod érdekli, a többi nem ér semmit.
15/24 anonim válasza:
Tipik tömegautó, X5 X6, e46, Mustang, Mercedes (sajnos azokat típus szerint nem ismerem), Audi A4 A6 Q7 stb.
Kislányoknak ez nagyon jó, de aki igazán elegáns az nem ebbe ül.
Annak ott a Jaguar, Maserati, Bentley
16/24 anonim válasza:
Nem, teljesen hidegen hagy, sose szoktam megnézni a kocsikat. De ha valaki szereti is őket, nem hinném, hogy emaitt odamenne ismerkedni hozzád. Max ha golddigger.
17/24 anonim válasza:
Aha, direkt mélygarázsokba járok sétálgatni és ha látok egy szupi verdát, megvárom a tulajdonost, hogy beszélgethessek vele. Biztos vagyok benne, hogy így fog randira hívni életem szerelme. Aztán ha bejövök remélem nekem is veszel csillivilli szép új autót, akkor már tutira full szerelmes leszek.
🤦♀️ OMG ments meg minket a kihalástól
18/24 anonim válasza:
17, Most röhögsz ezen, de azért látni jó pár fiatal p.cit lakás árát érő verdákban veretni a városban munkaidőben. 😄
19/24 anonim válasza:
18 ezért gondolom h nincs szükségünk a kihaláshoz segítségre, megy az az emberiségnek magától is. Az agyhalál legalábbis jó sok mindenkinél beállt már.
20/24 anonim válasza:
Az autót megnézném mert imádom őket, egy bika Mustang azért odabasz. Oda nem mennék és nem is beszélnék a tulajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!