Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hosszan megnéznek a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszan megnéznek a nők, az mit jelent?

Figyelt kérdés
2021. dec. 19. 13:07
 1/9 A kérdező kommentje:
nem mosolyognak vagy egyéb..
2021. dec. 19. 13:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagyon csúnya vagy, vagy nagyon jóképű
2021. dec. 19. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Hosszu a szemuk.

37F incel

2021. dec. 19. 13:26
 4/9 anonim ***** válasza:
6# ki a szart érdekel,hogy incel vagy??????
2021. dec. 19. 13:34
 5/9 anonim ***** válasza:

En azokat nézem meg hosszasan akiket elso blikkre nem tudok hova kategorizalni.

Pl jo pasi rossz pasi csunya dagadt kover ronda öreg vagy helyes jo arc vagy homi nem homi

Legutobb pl egy srác olyan feminim volt meg kényeskedve beszélt az mellett hogy tipikus pasinak volt öltözve hogy egyszeruen nem tudtam eldonteni hogyan letezhetnek ilyen fura emberek ő most homi vagy nem? Igy a baratjara is ránéztem de az meg egy nyomi csicskának nézett ki csak.

Igy be lettek kategorizalva annak hogy valszeg még nem férfiak.

Amugy nem szoktam igy elemezgetni embereket mindez kb5 sec alatt lezajlik bennem.

2021. dec. 19. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
*Szoval valszeg incelek
2021. dec. 19. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha nem egyértelmű számodra, akkor nyugodtan menj oda hozzájuk, és kérdezd meg tőlük. Legjobb esetben elpirulnak, legrosszabb esetben hülyének néznek.

(Legalább megpróbálod, és már ezzel is bizonyítod, hogy nem félsz tőlük.) :,D

2021. dec. 19. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Én azokat szoktam megnézni, akik külsőre emlékeztetnek valakire, vagy esetleg van rajtuk valami szokatlan.

Pl múltkor láttam egy srácot a metrón, aki kicsit DiCaprióra hasonlított. Bár nekem nem jön be Leo és a srác sem tetszett, de azért eléggé megbámultam, mert mégiscsak eléggé nem mindennapi látvány a kettes metrón egy Leo.

31N

2021. dec. 19. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Be vannak állva!
2021. dec. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!