Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen veletek is előfordul, hogy kiírja, hogy új párotok van, de mire megnéznétek ki az, már nincs sehol? Tényleg ennyire gyorsan képesek törölni, vagy az alkalmazással van gond?
Igen, és szerintem tényleg ilyen gyorsan törlik.
Lehet vannak nők akik unják hogy 1000 like-juk van, mert akkor mindig ugyanazokat a pofákat hozza fel nekik akik őt likeolták, de ő nem likeolta ezeket vissza. Szerintem logikus.
Igen, nagyon sok ego tuningoló nagyon gyorsan tud lépni.
#1 nem igaz, akit egyszer már elutasított, azt többet már nem dobja fel.
Egyrészt nő vagyok, de a lényeg ugyan az, köszönöm.
Másrészt szerintem nem igaz, mert van olyan férfi, akit szinte naponta újra és újra feldob.
#3 ha nem utasítod el, akkor feldobja... Na meg lehetnek a tinder kamuprofiljai, és az emberek kamuprofiljai, akik újra és újra regisztrálnak, ugyanazokkal a képekkel.
Én is készülök trollkodni valami celeb "jópasheee" képeivel, másra már nem nagyon használható a tinder :)
szerintem vagy bot, vagy valami bug. Van hogy 1 percen belül megnézem és nincs semmi.
tipp. amikor kiírja h van párod, az appot nyisd meg, ne az értesítési sávból.
Az alkalmazás trükkje, nekem akkor szokta, amikor jó ideje nem használom.
Ugyanaz, hogy szuperlájkolt valaki, vásárolj Goldot, hogy megnézhesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!