Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak spúrnak bélyegezve ezek a férfiak?
Magától értetődő, ha elhívok egy nőt randizni, akkor az italt vagy ételt én állom. Szerintem ez egy alap dolog.
Nemrég egy kérdésnél azt láttam, hogy egyes nők spúrnak véltek egy olyan férfit, aki anyagilag nem segítette a külön élő barátnőjét. Konkrétan az volt leírva, hogy nem segített neki egy új ágy vásárlásában anyagilag, de olvastam más hasonló dolgokat is.
Ez miért spúrság? Inkább nettó lehúzása lenne a férfinak. Miért kéne bármilyen olyan nőnek anyagilag ilyen dolgokban segíteni, akivel együtt se élsz?
Van vagy volt egy csaj aki veled akart kifizettetni magának egy többszázezres bútort. Ok, kuka, keressen más balekot.
De ezért megbélyegezni azt is, aki mondjuk robotol egy kis éjjel-nappali boltban, mert nincs szerencsétlennek 150-es IQ-ja, se jó kapcsolatai, viszont nagyon joszivű. Keres 220 nettot, abból fizeti a 120+rezsi alberleret, mert ahol a szülei laknak falun ott nincs munka, idegenekkel nem akar osztozni, pasija meg nincs. Szóval gürcöl a kis 220 ezréért, kifizeti havonta a 120+ rezsi albérletet, és basszus életképtelen hogy a mai árak mellett a megmaradó 50-60 ezréből nincs félrerakva 3 havi tartaléka?!
Te igy nyilatkozol bizonyára minimum 5-600 a fizud, de tudd hogy ez csak a hivatalos országimázs atlag, amibe beleveszik a sokmilliós fizetéseket, de a valóság közel sem ez. Szoval tudd hogy szerencsés vagy, de viseld becsülettel, mert lehet téged is leváltanak majd egy robotra, aztán örülhetsz a csicskamunkának éhbérért.
Azt továbbra is tartom, hogy senki ne a másikon akarjon élősködni. Meg nem mindegy hogy egy jó uj ágyat akar 300-ért, vagy mondjuk lehajtott fejjel szegyenkezve mondja hogy egy használt hűtőszekrény jó lenne, mert az övé tönkrement, és így csak száraz kaját meg konzervet tud enni... Mert kerülhet valaki ennyire nehéz helyzetbe is, egyáltalan nem biztos hogy önhibájából.
Én is volt hogy nem tudtam 2 tételt kifizetni a boltban, amit ráadasul a gyerekemnek vettem ételt, ott fakadtam sirva a kasszánál mert még igy is képtelen volna kérni. Idegenek segitettek, de nagyon szégyelltem. Tudom milyen az, pedig mindig is egy független nő voltam. Ez csak egy rövid időszak volt, de azota főleg nem vetem meg aki nehéz helyzetben van (kivéve ha van 8 gyereke ugy hogy előtte is szarba volt, vagy 100 millio hitele, vagy valami függősége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!