Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak spúrnak bélyegezv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak spúrnak bélyegezve ezek a férfiak?

Figyelt kérdés

Magától értetődő, ha elhívok egy nőt randizni, akkor az italt vagy ételt én állom. Szerintem ez egy alap dolog.

Nemrég egy kérdésnél azt láttam, hogy egyes nők spúrnak véltek egy olyan férfit, aki anyagilag nem segítette a külön élő barátnőjét. Konkrétan az volt leírva, hogy nem segített neki egy új ágy vásárlásában anyagilag, de olvastam más hasonló dolgokat is.

Ez miért spúrság? Inkább nettó lehúzása lenne a férfinak. Miért kéne bármilyen olyan nőnek anyagilag ilyen dolgokban segíteni, akivel együtt se élsz?

2024. jan. 30. 08:13
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem vegye meg magának. Fordított esetben a nő egy garast nem adna.

Ha együtt élnek akkor lehet közösen venni dolgokat de az ő lakását én rendezzem be ? Még mit nem!

5-ös: biztos ezért "szerettél" bele amit leírtál és nem azért mert dúsgazdag, és ingatlanjai vannak. Na persze haha. Jó kis troll!

37F incel

2024. jan. 30. 08:38
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
#11 én tényleg nem a pénzére mentem, az eddigi barátaim full átlagos keresetűek voltak. Randizgattam előtte is néha gazdag pasikkal, de azok többnyire sznobok voltak és taszítottak, nem bírom a sznobizmust. Sose jöttem össze pasival csak a pénze miatt.
2024. jan. 30. 08:40
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

Én csak azt nem értem, hogy milyen lehúzás az, hogy kölcsönt adsz a párodnak pénzt.

Vagy miért aranyásó a nő akkor ha szerinte a férfinak illene állnia az első randit hiszen ő hívta meg rá.

Mert ha visszaadja azt az összeget, vagy a második randit a nő állja nem beszélhetünk pénzéhes nőkről egyáltalán.

Nekem volt olyan randipartnerem, aki virággal várt, aztán csokival meg elvitt étterembe, de a másodikat akartam kifizetni, ő erőltette, hogy nem kell, mert akkor rosszul érezné magát és a harmadik randin bedobta, hogy jó lenne ha történne már szex pedig az első kettő randin történtek csókok és flörtölés is ment rendesen.

Egyértelműen azért lepett meg ajándékokkal, hogy tegyem szét a lábam minél hamarabb míg én azt hittem én hülye, hogy illedelmes, érdeklődik irántam.

Azonnal otthagytam.

Azért, hogy sok nő anyagias nem mindegyik az és el kéne egy pár férfinak felejtenie azt, hogy ajándékok, vagy a csekk állása miatt a nő majd lefekszik vele, vagy, hogy kötelező mert nem az.

2024. jan. 30. 08:43
 14/41 anonim ***** válasza:
55%

#13 az első randit alap dolog, hogy a pasi állja, ez alap illem, akiben ennyi férfiasság nincs, azzal nem is érdemes folytatni az ismerkedést. Viszont a kérdésben nem arról van szó, hogy kölcsönad a baránőjének,

hanem a csaj a pasival akar 300 ezres ágyat vetetni. Ez igenis pofátlanság. Vegye meg magának :D

2024. jan. 30. 08:46
 15/41 anonim ***** válasza:
88%

11# nekem is volt olyan exem, akinek több vállalkozása volt. Ha elköltött napi 5 misit az sem hatotta meg.

Nem kértem tőle soha semmit se, max ha rendelt kaját azt állta ő.

Vagyis egyszer szóltam neki, hogy ha azt szeretné, hogy 20 30 ezres fehérnemű szettekbe járjak, akkor azt neki kell megvennie, mert nekem az nem fér bele a keretembe. Nem vette meg, és én sem. Ez nem az én igényemet elégitette volna ki hanem az ővét.

1 év múlva én szakítottam vele, mert az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt volt.

2024. jan. 30. 08:47
 16/41 anonim ***** válasza:
61%

Lehet pofátlanság, DE igen itt a DE szó HA a férfi tudja, hogy a nő jóval kevesebbet keres, mint ő akkor minek jött vele össze? Ha nem vagytok egy szinten, vagy hasonló szinten akkor nem értem, hogy miért meglepő az, hogy kér valaki a párjától pénzt komolyan 6 hónap után.

Azt az ágyat mindketten használni fogják, de ha már annyira nem tetszik, hogy hozzá képest csóró akkor minek a frásznak jött vele össze?

Na ez a különbség a nők és férfiak között. A nők meggondolják átlagosan, hogy kivel vannak együtt, hogy ilyen problémák ne merüljenek fel, de akkor is pénzéhes rib*ncok ha egy szintről valóval ismerkednek meg akkor is ha nem.

De persze a férfi nem az ha le akarja húzni a nőt, vagy még egy kávét se fizet ki hiszen egyenjogúság van.

Nem lehet a férfiaknak megfelelni. Aztán csodálkoznak, hogy inkább egyedül maradnak a nők.

Én egyáltalán nem lepődöm meg rajta.

2024. jan. 30. 08:55
 17/41 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen igazad van, ha annyira kell neki egy ágy, keressen neten egy jó állapotú használtat, matracot meg nézzen valami olcsóbbat. Ha együtt éltek az még talán oké, de így csak lehuzás.

Férjem is kb havi 1 millát keres (igaz a nagyját visszaforgatja), de soha nem kérek semmit, pedig én kb az ötödét. Nem az én keresetem, nincs pofám bármit is kérni, pedig megvenné, nem arról van szó. De leégne a pofám ha kitalálnám hogy most nekem ezt vegyél, azt vegyél, max olyanra mondom, amit közösen használnánk, pl a háztartásba valami.

Szoval tényleg nem csak lehúzós nők vannak. Sőt exem engem huzott le, a többiek pedig átlagosan kerestek, hasonlóan hozzám.

2024. jan. 30. 08:57
 18/41 A kérdező kommentje:

Én sose hagynám, hogy egy nő fizessen az első randin pl.

Itt nem kölcsönről van szó, bár megmondom őszintén azt se szívesen adnék pár hónap után, de arra még valamilyen szinten hajlok.

Én nem az alapján ismerkedek nőkkel, hogy mennyit keresnek. Nekem az fontos pl. hogy normális munkahelye legyen, normális munkaidővel. Ismerkedtem én fitneszedző és boltos nővel is. Kb este ha találkoztam velük, hamar vége lett a dolognak.

Szerintem a mai világban egy átlagos 350-400e forint keresettel, simán kell annyi megtakarításnak lenni, hogy egy ágy megvásárlása ne jelentsen gondot. Aki egyedülálló és nincs legalább 3 havi megtakarítása, de cserébe ott az iPhone meg ezek a kacatok, azok nem gondolkodnak tudatosan a pénzügyekben, ergo kuka. Legyen az nő vagy férfi, teljesen mindegy.

2024. jan. 30. 09:00
 19/41 anonim ***** válasza:
89%

Jó, de ha tudod a pár hónap alatt, hogy pénzügyileg nincs kultúrája, akkor miért hagyod, hogy 6 hónapig tartson a kapcsolat? Nem igaz, hogy nem esik le hamarább, hogy szeret költekezni, nem előrelátó.

Az se igaz hiába akarod szítani a tüzet, hogy a nők szerint spúr az összes férfi, mert nem fizeti ki az ágy árát, mert a legtöbb nőnek van annyi pénze, kér kölcsön mástól.

2024. jan. 30. 09:05
 20/41 A kérdező kommentje:

19 - A hat hónap csak egy példa volt.

Személy szerint egy ilyen kapcsolatom volt, amiben ezt én is tapasztaltam. 2 hónap után vége is lett. A nő jóval rosszabbul keresett mint én és cserébe 3-4x akart menni nyaralni (külföldre), plusz minden hétvégén programozni valamerre. Természetesen volt részletre iPhone meg ilyenek és azt is tök természetesnek vette, hogy a másfél hónapos kapcsolatban majd az én autómmal szállítsuk az egész családját erre-arra, anélkül, hogy bármelyik is fizetett volna az üzemanyagba. Nyilván pár hét után ezt megelégeltem és dobtam. Kinek kell ez? Szerintem senkinek.

2024. jan. 30. 09:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!