Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak spúrnak bélyegezv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak spúrnak bélyegezve ezek a férfiak?

Figyelt kérdés

Magától értetődő, ha elhívok egy nőt randizni, akkor az italt vagy ételt én állom. Szerintem ez egy alap dolog.

Nemrég egy kérdésnél azt láttam, hogy egyes nők spúrnak véltek egy olyan férfit, aki anyagilag nem segítette a külön élő barátnőjét. Konkrétan az volt leírva, hogy nem segített neki egy új ágy vásárlásában anyagilag, de olvastam más hasonló dolgokat is.

Ez miért spúrság? Inkább nettó lehúzása lenne a férfinak. Miért kéne bármilyen olyan nőnek anyagilag ilyen dolgokban segíteni, akivel együtt se élsz?

2024. jan. 30. 08:13
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%

Ha együtt se éltek nem kötelező belefizetni, vagy állnia egyedül semmit, DE ha szeretitek egymást és neki nincs annyi pénze valamire akkor adsz neki kölcsön és ő majd visszaadja. Ez csak ennyi.

Ha te szorulsz anyagilag segítségre és nincs lehetőséged máshonnan szerezni akkor ő segít ki téged és te adod neki vissza a pénzt. Érted?

2024. jan. 30. 08:18
 2/41 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ilyeneket nem sokan írnak, nincs értelme kiragadni. Minek?
2024. jan. 30. 08:18
 3/41 anonim ***** válasza:
27%
Xd ez egy létező jelenség, én is tapasztaltam együtt se életünk de mindig nekem kellett neki segíteni mindenben. 0 az az 0 önállóság sok esetben.
2024. jan. 30. 08:22
 4/41 A kérdező kommentje:
Egyik volt kapcsolatomban csak olyan volt, hogy a nyaralás rá eső részét kellett kifizetnem, mert neki nem volt annyi megtakarítása vagyis volt, de kb nullázta volna magát. Ezt kifizettem, de mikor vásárolgatni akart kacatokat random utcai árusoktól, akik 5x annyiért adják ezeket a dolgokat mint amennyibe kerülnek, akkor már rászóltam, hogy bocs, de ezt biztos nem fogom megvenni. Nyilván én voltam kb a szemét, de le se sz*rtam.
2024. jan. 30. 08:29
 5/41 anonim ***** válasza:
71%
Na most példának, az én párom iszonyat gazdag, több cége, ingatlanai vannak. Bármit megvetethetnék vele, de én úgy lettem nevelve, hogy dolgozzak meg a saját pénzemért és ne mást kopasszak meg, nekem anyum még nagyobb karriert futott be, mint apum. Én egyszerűen pofátlanságnak érezném, hogy a párommal vetessek meg bármit is, akkor is, ha ez neki aprópénz lenne. Persze így is vesz nekem sokmindent, de magától teszi, nem én kérem. Pont ezt szerette meg bennem, mert elege volt már az anyagias lehúzós nőkből, akikből Dunát lehet rekeszteni :D
2024. jan. 30. 08:31
 6/41 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem is élnek együtt, de szeretik egymást akkor miért olyan elrugaszkodott gondolat hogy segítik egymást? Teljesen normális elvárás hogyha a férfinek anyagilag jobban megy akkor segít venni a barátnőjének egy ágyat, vagy akármit.
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Attól még nem az összes nő kihasználós személy és persze nem az összes férfi zsugori.
 8/41 anonim ***** válasza:
12%

már az is lehúzás amúgy, hogy neked KELL elhívni a nőket

és hát az fizet, aki elhívja a másikat 😇

2024. jan. 30. 08:32
 9/41 A kérdező kommentje:

Azért ez nem normális dolog, mondjuk egy 6 hónapos kapcsolatban nem fogok 300 ezerért ágyat venni a barátnőmnek, azért mert ő nem képes ennyi pénz félretenni.

Mi 300 ezer forint a mai világban? Nekem ennyi a havi megtakarításom, úgy hogy ugyanennyit költök is.

Az is normális elvárás lenne, ha a nőnek megy jobban és én vetetek vele egy tv-t? :D Szerintem nem.

2024. jan. 30. 08:34
 10/41 anonim ***** válasza:
81%

5-ös válaszoló vagyok, ne is rugózz ezen, mint írtam nem minden nő ilyen lehúzós pcsa, jogosan dobod az ilyet. Csak nehéz megtalálni a tűt a szénakazalban, de ne add fel :D Nekem pl. van benti kutyám, nekem amiatt ment rohadtul nehezen a párkeresés, mert valahogy mindig olyan pasikat fogtam ki, akik nem szeretik őket. De nem adtam fel és a mostani párom imádja a kutyákat. Te is találsz majd olyan lányt, aki nem használ ki, csak ne add fel.

2024. jan. 30. 08:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!