Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak spúrnak bélyegezv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak spúrnak bélyegezve ezek a férfiak?

Figyelt kérdés

Magától értetődő, ha elhívok egy nőt randizni, akkor az italt vagy ételt én állom. Szerintem ez egy alap dolog.

Nemrég egy kérdésnél azt láttam, hogy egyes nők spúrnak véltek egy olyan férfit, aki anyagilag nem segítette a külön élő barátnőjét. Konkrétan az volt leírva, hogy nem segített neki egy új ágy vásárlásában anyagilag, de olvastam más hasonló dolgokat is.

Ez miért spúrság? Inkább nettó lehúzása lenne a férfinak. Miért kéne bármilyen olyan nőnek anyagilag ilyen dolgokban segíteni, akivel együtt se élsz?

2024. jan. 30. 08:13
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

21 - Szerintem egyszerűbb lenne megtanulni tudatosan költekezni, mint kéregetni.

Nemrég volt fenn ez a régi ÉNBP-es csávó tiktokon, valami Gyula. Ott kéregetett pénzt az albérletére, ahol lakik a két gyerekével meg a csajával. Hát b+, ha családod van és nincs egy dunaújvárosi albérletre 1 havi díj félrerakva (kb 120k), akkor egy szerencsétlen vagy. Mi 120k a mai világban? Még az órám is drágább és nem azért mert rolex, hanem mert nincs értéke a pénznek.

2024. jan. 30. 09:22
 22/41 anonim ***** válasza:
76%
Majd megtanulod, hogy a pénz a minden. Eladó az egész világ.
2024. jan. 30. 09:27
 23/41 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincs értéke a pénznek akkor miért csinálsz belőle nagy ügyet?

Te nem tudod, hogy az a férfi, vagy nő milyen élethelyzetben nevelkedett, nem tudod milyen hónapról hónapra kéregetni, éhezni. Nem tudod, hogy akart-e valaha jobb életet magának, de a körülmények ellene szóltak, mint pl. lebetegés, kevés pénz továbbtanulásra, mást vettek fel helyette stb. stb.

Könnyű ítélkezni a szegények felett, de még nem tapasztaltad meg, hogy milyen nehéz kikerülni belőle addig fölöslegesen jár a szád.

Keress magadnak olyan nőt, aki hasonlóan keres mint te és pénzügyi zseni majd meglátod, hogy nem minden a pénz, mert példának okáért amikor szarban leszel, jól esne pár támogató szó le se fog szarni.

Ezzel nem azt mondom, hogy aki jobban keres, vagy egyenesen gazdag az biztos rossz ember, mert hamis lenne az az állítás.

De az se igaz, hogy valaki azért, mert nincs miből jobb életet teremtenie biztos, hogy buta, lusta, pénzéhes vagy rossz ember.

Én ismertem olyan férfit aki miután elvált tőle a felesége alkoholista lett és még elmegyógyintézetbe is került.

Már meghalt, de sajnos nem tudta magát túltenni azon, hogy a felesége már nem szerette és elhagyta. Mindenféle sorsok vannak azért nem kéne senki felett ítélkezni ismeretlenül!

2024. jan. 30. 09:31
 24/41 A kérdező kommentje:

Csórók voltunk világéletünkben, de valahogy mégis sikerült kiszakadnom. Tettem érte és tanultam. Két nyelven beszélek, mérnök vagyok és jó állásom van. Bárkinek ott van a lehetőség tanulni állami ösztöndíjjal, nem a 70es években vagyunk.

Jaaa, hogy azért tenni is kell valamit amibe energiát és időt kell nyomni ahelyett, hogy dizsibe menj a pajtásaiddal minden hétvégén?

Jaa, hogy az már annyira nem is buli mert sok időt kell belefektetni és könnyebb rinyálni a tiktokon meg mástól kéregetni egy friss párkapcsolatban? Verstehe, de ezek a legszánalmasabb emberek a világon.

2024. jan. 30. 09:35
 25/41 anonim ***** válasza:
89%

Az is szánalmas amit te csinálsz. Én is szegény családból jöttem. Amikor a párommal megismerkedtünk én nagyon rosszul álltam anyagilag. Sose hánytorgatta fel, ès utána együtt dolgoztunk azért hogy jobb legyen az életünk. De nem felejtettük el honnan jöttünk.

Nem nézek le senkit azért mert szegény, sőt ha tudunk teszünk is értük hogy jobb legyen nekik is.

2024. jan. 30. 09:39
 26/41 A kérdező kommentje:

Azóta más világ van, teljesen mások az értékrendek.

Az semmiképp nem normális, ha egy nő többszázezres dolgot akar veled vetetni a kapcsolatotok elején vagy éppen ignorálod azt, hogy ő pénztelenül minden hétvégén menni akar távoli helyekre vagy 3-4x nyaralni. Egyáltalán nem szánalmas az, hogy nem hagyja valaki magát lehúzni. Senki se azért keresi a pénzét, hogy egy haszontalan, semmitérő emberre költse.

2024. jan. 30. 09:43
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy 40-50 éves ember nem a te generációd, másképp nevelkedtek, másképp gondolkodtak, mások voltak a lehetőségek. Légy arra büszke, hogy valamire vitted, mert van mire, de akkor se kéne más felett pálcát törni. Amúgy meg egy jól menő emberke ugyanúgy iszogathat minden hétvégén, sőt mindennap, sőt drogozhat is ha olyan típus. A személyiségtől függ, hogy felállsz vagy se. De ha neked eleve nehéz kitörni belőle és még labilis is vagy akkor nagyobb a valószínűsége, hogy ott is maradsz.

Te teszed fel a kérdést, hogy miért spúrok a nők szerint a férfiak erre fel te ugyanúgy ítélkezel mások fölött.

Van most párod, volt már olyan barátnőd, aki nem használt ki és mégse vagytok már együtt?

Írták keresgélj ha nincs a saját szinteden és akkor talán boldog is leszel lehetőleg nagyon sokáig.

Ha szerinted valaki semmit se ér azért, mert nem tudatos anyagiakat nézve akkor miért foglalkozol vele?

2024. jan. 30. 09:44
 28/41 anonim ***** válasza:
45%
Folyamatosan az utazás. Ez itt nagyon trendi. Aztán a való életben, senki nem kéri tőled, tőletek, csak beképzelitek a kis buksitokba. Tényleg találjunk már ki valami újat is, mert kezd nagyon uncsi lenni. Nekem egy olyan ismerősöm sincs, akik évente többször nyaralni járnak.
2024. jan. 30. 10:01
 29/41 anonim ***** válasza:
84%

26# maradjunk annyiban, neked ez nem fér bele, másnak attól még beleférhet. Pl nekem a párom a kapcsolatunk elején vett egy laptopot, mert nekem nem volt, és szükségem volt rá! Tudta hogy nehezebb anyagi körülmények között éltem, sose vágta ezt a fejemhez. Én meg úgy voltam vele, hogy használom, ha esetleg szakítunk majd visszaadom neki! Erre mondjuk nem volt szükség, mert azóta is együtt vagyunk.

A lényeg, hogy mindenki annyit költ a másikra amennyit szeretne. De utána rákiabálni undorító dolog..

Plusz volt nekem olyan ffi ismerősöm is, aki ugyanígy sajnálta a pénzt a barátnőjétől, mert még külön laknak, külön kassza. De azért minden másnap oda járt fel kajálni, ott fürdött stb.

Lehet ezek nem nagy összegek, de senkinek nem adnak ingyen se élelmiszert, se áramot, se semmit.

Szóval azért érdemes megtalálni ebben az arany középutat. :)

2024. jan. 30. 10:03
 30/41 anonim ***** válasza:
45%

"Személy szerint egy ilyen kapcsolatom volt, amiben ezt én is tapasztaltam. 2 hónap után vége is lett."

És akkor azon rúgozol, hogy vajon kifogsz-e olyan nőt ismét és miért a férfi a zsugori, mert nem fizeti ki az ágy árát?

Te komolyan azt hiszed hogyha egy nő tudatosan kezeli az anyagiakat akkor nem használhat ki, nem vághat át? Csakis pénzben lehet valakit lehúzni?

Igen valóban sok a pénzéhes nő, de valóban sok a szexre utazó férfiak száma is és win-win a szitu köztük.

Ha téged olyasmi foglalkoztat amit el akarsz kerülni nem fogod, mert arra koncentrálsz.

Mérnökként miért nem ismerkedsz tanárnővel, ügyvéddel, orvossal, diplomával rendelkező egyénekkel?

Vagy ismerkedsz te, de nem jön össze? Önkritika, önfejlesztés számodra idegen fogalmak? Kérdések, érdekelne.

2024. jan. 30. 10:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!