Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak spúrnak bélyegezv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak spúrnak bélyegezve ezek a férfiak?

Figyelt kérdés

Magától értetődő, ha elhívok egy nőt randizni, akkor az italt vagy ételt én állom. Szerintem ez egy alap dolog.

Nemrég egy kérdésnél azt láttam, hogy egyes nők spúrnak véltek egy olyan férfit, aki anyagilag nem segítette a külön élő barátnőjét. Konkrétan az volt leírva, hogy nem segített neki egy új ágy vásárlásában anyagilag, de olvastam más hasonló dolgokat is.

Ez miért spúrság? Inkább nettó lehúzása lenne a férfinak. Miért kéne bármilyen olyan nőnek anyagilag ilyen dolgokban segíteni, akivel együtt se élsz?

2024. jan. 30. 08:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
90%

Eddig kifejezetten szimpatikus volt a gondolkodásod. Eddig a kommentig. Mi az hogy akinek nincs legalább 120 ezre felrerakva az egy szerencsetlen,meg hogy az órád is drágább? Az megvan hogy a minimálbér még mindig nincs nettó 200 se, és sokan ezért is rengeteget dolgoznak? Es egyaltalán nem biztos hogy tehetnek róla. Lehet nem olyan jó eszűek hogy egyetemet végezzenek, lehet nem volt lehetőségük tovább tanulni, lehet olyan környéken laknak, amibek 60-100 km-es körzetében nincs jobb, vagy ha igen az kb ismeretségi alapon megy. Nem tudhatod, mégis itélkezel!

Az jogos hogy mindenki addig nyujtozkodjon amég a takaroja er,es ne másoktól kérjen olyanra amiből ő is tud venni olcsóbbat, meg nem létszükséglet. Meg főleg ne akarjon a másik pénzén luxusozni, mint wellnes, tengerpart, sielés, stb. Neked lehet 120 ezres orád, örülj neki!

De egy átlag embert azért lenézni mert bajos neki a hó vége is, az legalább ugyanennyire undorító! Nem lehet mindenki mérnök, bankár, orvos, meg ügyes vállalkozó.

2024. jan. 30. 10:40
 32/41 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem lenne senki, aki munkában van éjjel és süti a kenyeret, sütit, vagy aki kipakoljon az üzletekben a polcokra akkor a magasabb pozícióban lévőknek kéne.

Ha nem lenne olyan foglalkozás, mint szemétszállítás akkor neked kéne elhordani.

Nézd meg nincs jóformán már cipész, nincs kovácsmester, nincs kéményseprűs, nincs katonaság és hová vezetett.

Nagyon sok ember elkényelmesedik, fogalmuk sincs a nehéz életről, a rendről, egy kis más ember iránti tiszteletről.

Holott körforgás van, az egyik a másik nélkül nem tudna normálisan létezni.

Te is elmész fodrászhoz, a fodrasz is elmegy orvoshoz.

Ez így normális, így kell lennie.

Nem tudom miért kevesebb valaki azért élete szempontjából, hogy kölcsönkért a párjától komolyan.

2024. jan. 30. 10:54
 33/41 anonim ***** válasza:
79%

32#

Ne izgulj, neked ilyentől nem kell tartanod. Téged is messziről kerülni fognak a nők.

2024. jan. 30. 11:07
 34/41 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ez nemcsak te rád vonatkozik, ezen az oldalon IS azok az emberek, akik nem rendelkeznek diplomával, nem beszélnek idegen nyelveket, nem hallgatnak Beethovent azok a szemükben még hangyafingnyit s érnek nemhogy anyagiasnak nevezzék őket. Pedig az ember nemcsak attól ember, hogy jól keres, intelligens egyetemi tudást nézve. Az érzelmi intelligencia is számít.

Gyári munkásokat, akik 12/24-eseznek lenéznek, de ha a bútorgyárban nem lennének akkor nem tudnák megvenni az IKEA termékeket.

Persze lassan már nem is lesznek, mert robotok veszik át a helyüket, de az orvos, vagy más magasabban lévő pozícióját is el fogja foglalni a jövőben.

Manapság ha már orvosokról van szó elvégzik az egyetemet és mennek ki külföldre, alig van az országban és főleg jó orvos, vagy ápoló. De ott is még a belüket is ki kell dolgozniuk és sokszor a családi élet érzi meg a kárt.

Az emberek egy része nem mernek gyereket vállalni és le vannak azok nézve akik még hármat is vállalnak, merthogy nincsen rá pénzük.

De akinek van az meg nem akar.

Azt nézik, hogy a gyereknek mindene meglegyen pénzügyileg, ne szenvedjen hiányt semmiben, de sokszor azt nem hogyan is kéne nevelni, hogyan is kéne neki szeretet adni és belőlük vannak a lelki sérült emberek.

Persze szegények között is akad, mert ott a pénz hiánya okozza, de nézz magadra följebb jutottál és már magas lóról beszélsz másokról pedig nem kéne elfelejteni senkinek, hogy egyszer lent egyszer fent. Sőt azt se, hogy nem minden a pénz.

Ha halálos beteg vagy, vagy nem lehet gyereked akkor hiába.

Igen, szükséges, de nem a legfontosabb.

Tudatosan te nem taníthatsz meg olyan embert pénz beosztásra, akinek nincs és hiába akar valamit elérni nincs protekció, nincs rá zsé, nem tud elköltözni.

Azért le vannak nézve a férfiak, hogy otthon élnek, de hogy miből menjenek külön, vagy egyedül tengesse az életét azt kevesen veszik figyelembe.

Sajnos szörnyű egy csomó ember nemtől függetlenül.

2024. jan. 30. 11:23
 35/41 anonim ***** válasza:
64%

"Az semmiképp nem normális, ha egy nő többszázezres dolgot akar veled vetetni a kapcsolatotok elején "

Mit rugozol ezen? Úgy csinálsz, mintha ez jellemző lenne.

2024. jan. 30. 11:23
 36/41 anonim ***** válasza:
62%
Nem tudom, miért akadsz fenn ennyire ezen az ágyas dolgon, ennél furcsább dolgokkal is próbálják emberek lehúzni a másikat, de egyébként tökre nem jellemző, szerintem a többség pont, hogy kétszer is meggondolja friss kapcsolatban, kisebb összegek esetén is, kérjen-e kölcsön a párjától, ha még nem is élnek együtt. Előbb fognak szülőkhöz, barátokhoz fordulni, és maximum végső esetben a friss partnerhez, mert mindenki tudja, hogy az anyagiak egy kényes téma, amihez stabil kapcsolat kell, hogy ne legyen belőle gond.
2024. jan. 30. 13:04
 37/41 anonim ***** válasza:
Én még randin sose fizettem.És nem vártak dugást cserébe,azt tudták,hogy anélkül is lesz.Nem azért udvaroltak.Volt szájuk,hogy megmondják,ha csak annyit akartak.Ne adj neki,ha nem akarsz.Egy normális párkapcsolatban oda vissza megy a segítés.A tiétek nem az.Sokáig én sem hagytam,hogy vegyenek nekem ruhát vagy ilyen szir szarokat.De érdekes módon senkinek eszébe se jutott,hogy a randin a nő fizessen.
2024. jan. 30. 14:46
 38/41 A kérdező kommentje:

Ki mit intézett magának. Jó szakmával is lehet jól keresni, nem kell feltétlenül diploma. Akinek nincs családja, egyedülálló és már évek óta dolgozik, de nincs 3 havi tartaléka az kuka, ennyi. Anyagilag nem megbízható.

Nekem pofám nem lenne kérni támogatást a páromtól, a büszkeségem is túl nagy ahhoz, hogy én fohászkodjak pénzért vagy valami tárgyért valakihez. Nyilván az itteni nők kb annyira életképesek, mint egy hal a szárazparton, legalábbis az írásaitok alapján ez jön le. Nincs pénze valakinek egy laptopra? Vicckategória. :D Nehogy már még én legyen elítélve, mert megtudok élni magamtól is és elutasítom azokat az életképtelen embereket, akik nem tudnak olyat csinálni, amivel normális fizetéshez juthatnak. Vicc

2024. jan. 30. 15:12
 39/41 anonim ***** válasza:
Azért elgondolkodtató,hogy csak k.urvákat vonzol.Nem kérnél sose a nődtől?Ilyet ne mondj,mert nem tudod mit hoz az élet.Egy jól működő kapcsolatban simán lehet pénzt,szivességet kérni.
2024. jan. 30. 15:16
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező egy nőről írtál, aki le akart húzni és ráhúzod az összes szegény emberre a világon, hogy semmirekellőek, vagy megtennék veled ugyanazt.

Szingli vagy ki tudja mióta. Szerintem azért, mert így gondolkodsz. De te tudod. Ha neked jó más életén lamentálni és megkövezni őket akkor csináld.

2024. jan. 30. 16:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!