Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?
Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi
De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja
Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?
Nemdohányzóként semmiképp?
Én napi 2 doboz piros marlborot szivok
Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna
27/f
51, nem költi el a legtöbb ember hülyeségre, mert ezt nem kapják meg egy összegben.
Ha van a zsebedben 10 ezer forint, abból veszel 3 doboz cigit, akkor neked kevesebb marad, hogy elköltsd Aldiban. Ezért olyan kaját fogsz keresni, ami olcsó és laktató. Másnak megmarad a 10-es, és abból intéz egy X napi bevásárlást.
25-ös... Az iqos kifejezetten büdös, van egy markáns szaga, ami gyomorforgató.
E-cigi... A nikotinos is érezhető.
Emellett nem csak a szagról van szó, ha valaki jobban átgo dolja a témát.
Egészségtől az anyagiig sok más tényező van még.
51-es, olvass és értelmezd is a szöveget. Nem véletlen vagy mindenhol lepontozva, ahogy elnézlek.
Ha nem megy a szövegértelmezés, akkor gyakorold, fejlődj s addig maradj csendben. Így nem minősíted magad negatívabb irányba.
Köszönjük!
Esélytelen. Soha Nem kezdenèk bagóssal. Undorító büdös, én nem tudom elviselni a szagàt. Semmi kedvem nem lenne egy hamutartó szájszagú pasival pl csókolózni, de csak érezni sem a leheletén, amikor hozzàm beszél.
Párszor anno randiztam egy sráccal mert elmondása szerint leszokott róla, erre a 3. randinkon rágyújtott. Azt mondta sajnálja de nem bírja ki, hát mondom oké, de én meg nem viselem el, és otthagytam.
55. Vagyok, lemaradt: kérdezted az alkoholt is, és nem, azt sem viselem el.
1x egy középsulis osztálykiránduláson kóstoltam többfélét, egyik sem ízlett , minden túl erős alkoholos volt illetve rossz ízű/büdös. 🤮 Azóta sem ittam pedig 38 leszek lassan.
Gondolom a dohanyzo noket nem zavarja.
En nem dohanyzom es sosem ismerkednek olyannal, aki igen.
Az a helyzet, hogy a dohányzásnak is vannak fokozatai.
Lehet e-cigizni, meg iqosozni, meg lehet napi pár szál rendes cigit szívni, meg - amit te csinálsz - lehet láncdohányozni is. Na ez utóbbit még az átlag dohányzó nőket is zavarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!