Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?
Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi
De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja
Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?
Nemdohányzóként semmiképp?
Én napi 2 doboz piros marlborot szivok
Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna
27/f
A dohányos ember addig nem látja, hogy milyen gusztustalan szokás is ez valójában, amíg le nem szokik róla. Miután abbahagytam, egyszerűen gyomorforgató volt más dohányzók közelében lenni, egyszersmind rettentően szégyelltem és szégyellem magam ma is, hogy egy ilyen ocsmány légkörnek tettem ki az aktuális partnereimet.
Napi 2 doboz piros marlbival pedig egyrészt nagyon gyorsan le fogod építeni az egészségedet, másrészt azoknál a lányoknál is amortizálod az esélyeidet, akik bár dohányoznak, de kulturáltan.
"Gazdagabbak, Boldogabbak esetleg Ferrari a garázsban?"
Az, hogy nincs Ferrarim, nem azt jelenti, hogy nem élek jobban. De egyébként a szomszédaim is ugyanezt a szöveget tolják.
Velünk egykorú pár, kb. egyszerre költöztünk be a házainkba 4 éve. Ők mindketten cigiznek, saját elmondásuk alapján havi 100-at költenek rá. Hát, nekünk ez a havi 100 megmarad, nem Ferrarira költjük, de másra igen, amire ők nem tudják, mert elcigizik.
4 év alatt azért az közel 5 millió forint. Nem véletlen, hogy míg mi ennyi idő alatt térköveztünk és lefedtük a terasz meg haladtunk a kerttel, addig ők kb. pont ugyanott vannak a félig kész házzal, és állandóan ezen idegesítik magukat, hogy milyen drága lenne befejezni, ki tud ennyit kifizetni szakmunkára.
Vagy az ő gyerekeiknek nincs megtakarítása, a miénknek igen, az elcigizett 100 ezret is lehetne arra fordítani.
Mellesleg, ilyen sok pénzbe kerülő és ilyen káros szokást kialakítani azért nehéz. Én megiszok 2 kávét, ki se bírnám, igen, de az minimális pénz és nem büdös, nem káros :D A heti 2 alkalommal elfogyasztott pohár bort sem tudom, hogy sikerül az aktív dohányzással egy szintre hozni.
Nem tudom, mennyibe kerül egy doboz cigi, de ha folyamat venni kéne, és a mostani költségvetésemből kéne rá pénzt kiadni, akkor vagy nem tudnék félrerakni, vagy be kellene áldoznom mást helyette. Mondjuk nem vennék avokádót meg mangót, csak valami előre sütött, zsíros krumplit, ami kevés pénzért sok. Vagy beáldozhatnám valamelyik szérumomat. Esetleg normális futócipő helyett vehetnék kínait. Lemondanék a könyvekről vagy a szusiról. Vagy a kontaktlencséről.
De minek? Ezek pluszt adnak az életembe.
"Velünk egykorú pár, kb. egyszerre költöztünk be a házainkba 4 éve. Ők mindketten cigiznek, saját elmondásuk alapján havi 100-at költenek rá. Hát, nekünk ez a havi 100 megmarad, nem Ferrarira költjük, de másra igen, amire ők nem tudják, mert elcigizik"
Remelem tudod hogy aki leszokik nem fogja ferre tenni a penzt ha nem eleszi , issza, hobbira kolti stb.. tehat nem nem marad tobb penze az embernek ha le szokik.ja es +30 kiloval tobb lettem ezert a koleszterin szintem es cukrom sem jo . Udv egy volt dohanyos !
Olyat kell keresni, akit nem zavar.
Jómagam részéről instant off.
Tiniként és huszonévesen volt cigis párom. Nem akarom megismételni a cigivel járó kellemetlen dolgokat, emellett idősebb fejjel rálát az ember több gondra is ebben témában.
Pl az épülő házamba nem akarok a jövőben egy olyannal együtt élni, aki keze, szája, ruhája stb cigi szagú és bizony a falakon is érezni, vagy pl kabát felakasztásakor enyémre is jut a szagból stb.
S mondok egy intimebb dolgot:
Hiába mostak fogat, szájat, az ajkaiba, szájába beivódott nikotin érezhető a nyelvvel.
A megmosott cigos kezeken szintén... Ugyanis ujjazáskor a hüvelyem kellemetlen volt a nikotin miatt és nemet mondtam a szexre, pedig imádom.
Sokáig nem tudtam mi van, de idővel rájöttem.
Alapon pedig olyan párt preferálom, aki szintén nem cigizik, nem kávézik s nem fogyaszt alkoholt, épp úgy, mint jómagam.
Jobb pl a reggeli kávés ébredés helyett egy kellemes reggeli fürdőzés.
A cigi, pia helyett pedig hobbikra forgatott kess és minőségi idő. Pl balaton körbetekerése, kreatív tevékenységek stb.
Anyám havi 40ezret költ cigire, tesóm kb szintén ennyit.
Nos ez évi 480 000 ft.
Ebből pl plusz egy nagyobb nyaralás kijön, vagy pl felszerelés bővítés: mondjuk számítógépbe valami aranyos újdonság, vagy pl egy másik objektív a fotózáshoz, pár kiló szilikon az alkotásaim sokszorosításához, bicikli karbantartása se olcsó (rendszeres használatban napi minimum 15km + heti 1 fix tóra való túra 30km. Élek a lehetőséggel, ha már szépen kiépítették az utat, így télen nyáron igénybe vehető. Régen sárban tekertünk arra. ) stb.
Alapon jól bánok a pénzzel, ám ha csak ezt a cigi témát nézzük ennyivel több mehet hobbikra gond nélkül és nem kattogok, hogy mikor lesz már szünet, hogy rágyújtsak stb.
Tesómnak is mondtam: nem kellene részletre vennie pl laptopot vagy hűtőt, ha minimum a cigit felére csökkentené és félre rakná azt a keretet.
No és ha már anyámék, jöhet a másik oksorozat: ahogy kb fel kellett nőnöm, mindenki cigizett otthon kivéve apám.
Ráadásul házban...
Minden cigi szagú volt. Hiába vettem kis pénzemen öblítőket, illatosítókat...
Az iskolában sokáig bántottak feleslegesen a tanárok, hogy mit dohányzok...
Hiába mondtam, hogy a családom pöfékel.
Apám ment be rendet tenni suliba és még csak egy elnézést se kaptam a hamis vádakat illetően.
Cigis emberrel se fogok kezet, dekket más után valami más tárggyal nyomom el rendesen, mert az az egy nyomás alatti érintés alatt is undorítóan megfogja a kezet a szaga. Arról nem is beszélve, hogy más szájában volt.
Volt olyan eset is, amikor üzletet kötöttem egy partner céggel alapanyag témában.
Nem voltam hajlandó kezet fogni az illetővel, mert kellemetlen bagó szaga volt. Illedelmesen nemet mondtam s közöltem finoman, hogy érzékeny vagyok cigi témában. Elnézést kért és minden rendben volt.
Szóval üzletnél/vállalkozásnál se egy kellemes tényező. Az más kérdés, hogy sokan nem merik kimomdani.
Az egészségről pedig még nem is beszéltünk.
Számomra alap és fontos. Aki pedig komoly kapcsolatot keres az erre is gondol.
Hosszú és boldog élethez keres az ember párt a halála napjáig akár.
Jobb csökkenteni a kockázati tényezőket. Hiszen így se tudjuk mit rejt az élet. Pl egy baleset stb. Tegyünk meg mindent magunkért és a másikért.
Talán ezen példák bármelyike plusz okot ad a letételére. Remélem így kielégítő választ írhattam 9-es kommentedre, kedves kérdező.
30N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!