Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A saját nyakamat simogatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját nyakamat simogatom, mert annyira nincs senki, aki hozzám érne, nektek volt tavaly/mennyi szexuális élményetek volt?

Figyelt kérdés

avagy kinek mennyi érintés, szex, romantika jött össze a 2024-es évben?

nem kell hazudni, nem ismer senki.

én 25 vagyok, tavaly 1 szex volt, azt is társkereső app első napján, az nagyon lehúzott és majdnem teljesen kiábrándultam, de arra jó volt, hogy visszatereljen a saját utamra. remélem ez az év bőkezűbb lesz.

nektek?

tegnap 21:54
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Incel rinya
tegnap 21:59
 2/10 A kérdező kommentje:
max femcel. de sehol nem rinyálok, honnan számoltad ezt ki? copypaste kingem
tegnap 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Anyamat olvastam eloszor xdd
tegnap 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
46%
Akkor femcel rinya, ugyanaz. Tegyél érte hogy jobb legyen, ja ronda vagy sportolj és jó testtel kompenzálj. Mérnök vagyok abból számoltam ki🥳
tegnap 22:16
 5/10 A kérdező kommentje:
nem rinyálok te búza
tegnap 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
46%
A 2024 év jól sikerült. 2008 óta ez volt az az év, amikor a legtöbbet szexeltem. Kb 30-szor szexeltem. Volt egy 4 hónapos kapcsolatom. És összesen 5 nővel feküdtem le...De ez is kevés volt
tegnap 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:
29%
6. 2015 utan mar minden megvaltozott..
tegnap 22:48
 8/10 anonim ***** válasza:
De nem csikis?
tegnap 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:

2021 - 0

2022 - 0

2023 - 0

2024 - 0

incel

f31

ma 00:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak női nyakat szeretek puszilgatni! f.
ma 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!