Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és/vagy biszex fiúk/férfiak! Milyen volt az első passzív, illetve aktív szexuális élményetek a saját nemetekkel? Valamint milyen kapcsolatban voltatok ezzel a sráccal?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 21:39
1/9 anonim válasza:
nem olyan, mint amilyenre számítottam, de összességében jó :) két évig voltunk együtt, szóval komoly kapcsolat volt
2/9 A kérdező kommentje:
Továbbiakban légyszi tegyétek hozzá, hogy melyiket próbáltátok ki először...az aktív, vagy a passzív szerepet
2016. júl. 28. 22:52
3/9 anonim válasza:
Az első alkalommal osztálytársammal kivertük egymásnak. A másodikban passzív voltam, azóta uni.
4/9 anonim válasza:
Mennyire volt jó a passzív szerep?
5/9 anonim válasza:
Leszoptam egy srácot. Miközben csináltam valahogy kellemetlenul ereztem magam vartam a veget. De ez hamar eljött gyorsan ment az ido, de vissza gondolva meg nagyon jo volt. Fura
6/9 anonim válasza:
Az elsővel szerencsém volt, a partner figyelembe vette, hogy akkor nekem az volt az első, passziv voltam (ill. vagyok azóta is) Jólesett, jó volt.
Hetente találkoztunk, de nem nevezném kapcsolatnak, inkább csak "összejártunk".
31F
7/9 anonim válasza:
alkalmi volt és csak szoptuk egymást de jó volt.
8/9 anonim válasza:
Passzív voltam és mindketten kezdők... Sajnos nem volt elég figyelmes és irányítani akart, ha nem tette volna tökéletes is lehetett volna, de így sem volt rossz... A második próbálkozás már mással volt, én passzív, irányítottam, mindkettőnknek iszonyú jó volt, napokig a hatása alatt voltam. Szívesen átélném újra, de sajnos más országokban élünk azóta, mást meg nem ismerek, aki aktív és "irányítható" lenne.
9/9 anonim válasza:
A várt fájdalom, amit mások elbeszélése után vártam, elmaradt. A behatolás volt kicsit kellemetlen, utána élveztem minden másodpercet, amíg a másik férfi dugott.
#3 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!