Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet fájdalmas az ha valaki csak egyszer próbálná ki a passzív szerepet egy ismeretlennel teljesen érzelemmentesen csak a dugásra koncentrálva? Vagy élvezhető is lenne? Akár a passzív el is mehetne? 22
Ha érzelemmentes és első akkor tuti nem fog elmenni. Ha jól csinálja akkor fájni nem fog, csak kicsi kellemetlen lesz, esetleg még másnap is érzed a nyomát, de nem durva.
Ha te lennél az aktív akkor nyilván elélveznél.
2:
Nem tini kislányok, hanem felnőtt korú férfiak vagyunk már.
Kérdező hidd el hogy tömérdek férfi próbálja ki felnőttként a passzív homoszexet, közülük többnyire a passzív szerepet is. A legtöbbjük pedig bizony érzelmek nélkül, az interneten talál a dologhoz alkalmi partnert. A legtöbben pedig nem bánják meg és tudják is élvezni a dolgot, ha a partnerük is normális (ami azért esélyes).
A tetszés és a szexuális vágyak azok nem ÉRZELMEK?
De, azok. Mikor arról beszéltek hogy érzelemmentesség, akkor mondjátok ki őszintén hogy szerelemmentesség. Ennyi. Ha ti szerelmesek akartok lenni mindig abba akivel szexeltek, akkor a ti dolgotok.
Viszont az emberek jelentős részének nincs ahhoz szüksége őrült szerelemre, hogy egy másik ember iránt szexuális vágy ébredjen benne és azt be is akarja teljesíteni
64%-os:
Lehet végig félreértettük egymást.
Én arra gondoltam, hogy az nem fontos, hogy szerelmes legyek a másikba és hogy szerelmesek legyünk egymásba. Nekem az érzelmek/érzelemmentesség = szerelem/szerelemmentesség.
Dugni én is nyilván olyannal jövök össze aki viselkedésére és úgy lényére is szimpatikus nekem, normális embernek ismerem meg. De szerelem akkor sem kell ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!