Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A saját nyakamat simogatom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A saját nyakamat simogatom, mert annyira nincs senki, aki hozzám érne, nektek volt tavaly/mennyi szexuális élményetek volt?

Figyelt kérdés

avagy kinek mennyi érintés, szex, romantika jött össze a 2024-es évben?

nem kell hazudni, nem ismer senki.

én 25 vagyok, tavaly 1 szex volt, azt is társkereső app első napján, az nagyon lehúzott és majdnem teljesen kiábrándultam, de arra jó volt, hogy visszatereljen a saját utamra. remélem ez az év bőkezűbb lesz.

nektek?

jan. 14. 21:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Nulla. Tavaly IS. Csodák nincsenek, nem fogok egy szép nap reggelén jó (vagy legalább átlagos) nőként ébredni, sőt, egyre csak rondulok, úgyhogy idén is ennyi lesz. Minap magyarázott nekem egy 45 éves lesz nő, hogy már nem nézik meg annyian, 10 neki is tetszőből 9 helyett csak 7 pasi kb., jajaj... Majdnem felröhögtem, de rendes voltam, visszatartottam, még egy cinikus megjegyzést sem tettem. Pedig lett volna mit.
jan. 15. 06:45
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Elég szánalmasan hangzik ha magadat simogatod femcel.

Mi az oka hogy nem sorakoznak az ajánlatokkal a fiúk? Ha túlsúlyos vagy az ellen tudsz cselekedni.

jan. 15. 07:04
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Kb. 160x szexeltem tavaly. Idén még csak 7-8x.
jan. 15. 07:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tavaly 0 szex volt és idén is 0 szex lesz. 28 éve csak nulla szex volt az életemben.

28/F ronda

jan. 15. 13:16
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
14-es: legalább van egy biztos pont az életedben.
jan. 15. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

Igazad van az életemben ez az egy dolog ami biztos minden más rejtély.

28/F ronda

jan. 15. 14:43
 17/21 anonim ***** válasza:
76%
A kérdező és a 14 16 találkozzon valami pláza moziban, mert szerintem mindkettő humoros, és hátha összejönnek.
jan. 15. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

Akkor találkozak saját magammal egy plázában? 🙂 Mind a kettő én voltam.

jan. 15. 23:01
 19/21 anonim ***** válasza:
61%
Ja hogy kérdezővel is kellene találkoznom így már értem. 🙂
jan. 15. 23:02
 20/21 A kérdező kommentje:
pedig én a hármasban is benne lettem volna
jan. 16. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!