Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?
Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi
De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja
Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?
Nemdohányzóként semmiképp?
Én napi 2 doboz piros marlborot szivok
Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna
27/f
Semmiképpen sem kezdenék olyannal, aki dohányzik. Miért?
-undorító, büdös, igénytelenség
-állandó hiszti, ha nem tud bagózni
-rohadt sok pénz szó szerint a semmire
-annyi más opció van ami jobb, ecigi, iqos. Nem is drágábbak, nem is olyan undorítóak
-még nincs egészségügyi problémád. Majd lesz.
-mindenre kifogásokat keres a dohányos. Jaj csak ennyit szívok, csak itt, csak ekkor meg akkor. Semmin nem változtat.
Egyszer egy buliban csókolóztam valakivel aki dohányzott. Szabályosan rosszul lettem.
Nem hátrány hanem kátrány :D
Nem dohányzó nőként voltam cigis pasiv, soha többet, elcseszett függő és még büdös is...
#11 én simán nem megyek olyan helyre ahol nem lehet rágyújtani, nem keresek kifogásokat, ára nem számít mindenkiben van valami amire költ, ami mások helyett hülyeség
Nem tudom hogy szeretnék e változtatni, úgy 1,5 doboz kizárólag a munkába fogy el, a többi kolega is dohányzik, valamivel el kell ütnünk az időt
De egyébként érthetőek az érveid
#12 ezekből a hevítőkből melyik nem büdős? Ki a kartam próbálni de amikor ilyet szívnak mellettem mindig taszító kutyagumi szag árad belőle, nem is olcsóbb a simánál
"Nincsenek egésségügyi problémáim"
Még nincsenek... majd lesznek. Dohányfüstben 6000 kémiai vegyület van, ezek közül 200 bizonyítottan köthető daganatos megbetegedések kialakulásához.. és te még fizetsz is azért, hogy ezt beszívd naponta 20x.
Többen írták hogy zavarja őket a függőség
A kollégáim (akiknek szinte mindnek van felesége, gyerekei)általában meló után közösen mennek kocsmázni, vagy otthon söröznek, ez azt jelenti hogy az italozással toleránsabbak a nők?
nyilván ártalmas a cigi, de az alkohol szerintem sokkal több család, gyerek életét rombolta le, valahogy mégis toleránsabbak a piásokkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!