Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság valóban nagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi

De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja

Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?

Nemdohányzóként semmiképp?

Én napi 2 doboz piros marlborot szivok

Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna

27/f

jan. 29. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
87%

Semmiképpen sem kezdenék olyannal, aki dohányzik. Miért?

-undorító, büdös, igénytelenség

-állandó hiszti, ha nem tud bagózni

-rohadt sok pénz szó szerint a semmire

-annyi más opció van ami jobb, ecigi, iqos. Nem is drágábbak, nem is olyan undorítóak

-még nincs egészségügyi problémád. Majd lesz.

-mindenre kifogásokat keres a dohányos. Jaj csak ennyit szívok, csak itt, csak ekkor meg akkor. Semmin nem változtat.

Egyszer egy buliban csókolóztam valakivel aki dohányzott. Szabályosan rosszul lettem.

jan. 29. 21:03
 12/61 anonim ***** válasza:
76%
Én "csak" Iqost szívok (nem a fosszagút), a gyümölcsösnek is van egy szaga, de az legalább nem ótvar büdös. A bagószagot meg a füstöt viszont nagyon nem szeretem és azonnal meg is érzem, szóval nem...nem szeretnék dohányzó pasival lenni.
jan. 29. 21:04
 13/61 anonim ***** válasza:
26%
Elképzelni nem tudom miért van szüksége egy hetero férfinak arra, hogy kb. óránként egy hosszúkás dolgot a szájába vegye és szívja/szopja azt.
jan. 29. 21:05
 14/61 anonim ***** válasza:
100%
És én még nagy dohányosnak tartottam magam a heti egy dobozzal
jan. 29. 21:06
 15/61 anonim ***** válasza:
91%

Nem hátrány hanem kátrány :D

Nem dohányzó nőként voltam cigis pasiv, soha többet, elcseszett függő és még büdös is...

jan. 29. 21:06
 16/61 anonim ***** válasza:
36%
Engem az zavar ha valaki nem dohányzik.
jan. 29. 21:08
 17/61 A kérdező kommentje:

#11 én simán nem megyek olyan helyre ahol nem lehet rágyújtani, nem keresek kifogásokat, ára nem számít mindenkiben van valami amire költ, ami mások helyett hülyeség

Nem tudom hogy szeretnék e változtatni, úgy 1,5 doboz kizárólag a munkába fogy el, a többi kolega is dohányzik, valamivel el kell ütnünk az időt

De egyébként érthetőek az érveid

#12 ezekből a hevítőkből melyik nem büdős? Ki a kartam próbálni de amikor ilyet szívnak mellettem mindig taszító kutyagumi szag árad belőle, nem is olcsóbb a simánál

jan. 29. 21:16
 18/61 anonim ***** válasza:
86%
Nem dohányzom, nem jönnék össze cigissel.
jan. 29. 21:19
 19/61 anonim ***** válasza:
100%

"Nincsenek egésségügyi problémáim"

Még nincsenek... majd lesznek. Dohányfüstben 6000 kémiai vegyület van, ezek közül 200 bizonyítottan köthető daganatos megbetegedések kialakulásához.. és te még fizetsz is azért, hogy ezt beszívd naponta 20x.

jan. 29. 21:21
 20/61 A kérdező kommentje:

Többen írták hogy zavarja őket a függőség

A kollégáim (akiknek szinte mindnek van felesége, gyerekei)általában meló után közösen mennek kocsmázni, vagy otthon söröznek, ez azt jelenti hogy az italozással toleránsabbak a nők?

nyilván ártalmas a cigi, de az alkohol szerintem sokkal több család, gyerek életét rombolta le, valahogy mégis toleránsabbak a piásokkal

jan. 29. 21:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!