Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság valóban nagy hátrány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság valóban nagy hátrány ha egy férfi dohányzik? Kezdenél dohányos pasival?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom itt az oldalon is hogy azonnal kuka a bagós pasi

De úgy figyeltem meg hogy az utcán cigizők javarészt fiatalabb nők, gondolom őket nem zavarja

Nektek mi a tapasztalatotok? kezdenétek dohányzó férfivel?

Nemdohányzóként semmiképp?

Én napi 2 doboz piros marlborot szivok

Nincsenek egésségügyi problémáim ha valakit az zavarna

27/f

jan. 29. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
12%
12-es vagyok. Lila Terea. Elvileg gyümölcsös. A gyümölcsöt én nem érzem rajta, viszont abszolút nem érzem büdösnek. És a nemdohányzó ismerőseim sem.
jan. 29. 21:31
 22/61 anonim ***** válasza:
72%

Se nem iszom, se nem cigizem, egyiket sem tolerálom.

Nem akarok gonosz lenni, de szerintem más körökben mozgunk. Az én munkatársaim, nők és férfiak, munka után mennek a gyerekért, vagy sportolni, vagy ide-oda vásárolni, nem mennek kocsmába.

jan. 29. 21:32
 23/61 anonim ***** válasza:
54%

A dohányzás nem zavar, Iqost szívok de nem zavar a sima cigi füstje sem különösebben, de lakásban még az Iqost sem kapcsolom be, nem hogy sima cigire rágyújtson bárki bent, ha ehhez ragaszkodna valaki, akkor simán kiraknám.

Az alkohollal meg nem toleránsabbak, a napi szintű vagy legalább heti többszöri kocsmázgatást épp hogy kevesebben tűrik szerintem, nem tudom, te milyen körökben dolgozol, ahol napi másfél doboz cigi elmegy csak munkaidő alatt és a fél csapat alkoholista is emellé, de ne abból a buborékból indulj ki.

jan. 29. 21:33
 24/61 anonim ***** válasza:
53%
7# nem engem kérdeztél, de igen, mindenki proli aki dohányzik.
jan. 29. 21:45
 25/61 anonim ***** válasza:
28%
Iqos vagy e-cigi és akkor nem leszel büdös
jan. 29. 21:48
 26/61 A kérdező kommentje:

#21 ha jól látom abban rendes dohányvan, nikotinos, tehát igazából te is dohányos vagy

#22 én nem iszom, de az általam ismert férfiak nagy része saját bevallásuk alapján is napi szinten, nagyrészüknek van párja

#23 nyilván csak saját lakásomban csinálom (ott is csak egy szobában ami amúgy filmezésre zenére van használva)

(Ha érdekel valakit a munka egy osztrák autóösszeszerelő gyárba volt, ahol a soha nem volt munka ezért félnapokat az udvaron kávéztunk cigiztünk. Lehet hogy elég proli munka de a világ minden részéről ismertem meg ott embereket és jól fizetett láblógatós munkáért)

jan. 29. 21:59
 27/61 anonim ***** válasza:
80%

férfiként 20 évig cigiztem. Nem mondom, hogy ezalatt volt gondom a nőkkel, de ég és föld az a kémia, amikor kialakult velük, miután leszoktam.

dohányzóként minden pólusod a dohányfüst bűzét árasztja, ha tetszik, ha nem, és ez kvázi minden nemdohányzót taszít - joggal.

jan. 29. 22:01
 28/61 A kérdező kommentje:

#24 pl Leonardo dicaprio is cigizik

De igen a bűz az jogos, sajnos nekem az elektromos vackok nem váltak be

Hiányzik a cigi hangulata

jan. 29. 22:12
 29/61 anonim ***** válasza:
74%

" én nem iszom, de az általam ismert férfiak nagy része saját bevallásuk alapján is napi szinten, nagyrészüknek van párja"

Ezt most úgy mondod, mintha proli nők nem lennének a világon.

jan. 29. 22:24
 30/61 anonim ***** válasza:
17%
Aki nem dohányzik az mennyivel él jobban? Akkor ti semmi karosat nem tesztek, ugye? Gazdagabbak, Boldogabbak esetleg Ferrari a garázsban? Semmi alkohol, sem hétköznap vagy semmmikor? Mert büdös az ok, de alkohol is az csak te, ti nem érzitek.
jan. 29. 23:39
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!