Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szokott abból probléma lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokott abból probléma lenni, ha a felek különböző mértékkel és idővel kezdenek beleszeretni egymásba?

Figyelt kérdés

Pl. az egyik fél keresi a másikat messengeren, a másik ritkán válaszol, és ez folyamatos

Az egyik rajongásig szeret, a másik mértéktartóan, érzelmeit nem kimutatva közeledik.

tegnap 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
tegnap 20:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Csak egy szakitas.
tegnap 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másik ritkán válaszol, azt én lekoptatásnak veszem. Egy kapcsolatban lehet különböző intenzitás, de ha az egyik fél soha nem mutatja ki az érzéseit, a másik megunja egy idő után és kalap, kabát.
tegnap 20:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az egyiknek több idő kell, hogy biztonságban érezze magát a másikkal. Nehéz a párkeresés, ha tényleg a párodat keresed.
tegnap 20:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Csak azért a kérdés, mert hasonló cipőben járok.

Megvan mindenem, van egzisztenciám, 36 éves vagyok.

A hölgy is 36, mindketten gyermektelenek vagyunk, ő 3 éve, én 1 éve vagyok egyedül.

Pár hete neten összeismerkedtünk. Ő egyedül él, én is. Ritkán szeretek bele nőbe, belé sikerült. Ő viszont óvatos, megfontolt, és nem tesz kijelentéseket, amik azt sugallják, hogy nála elkezdődött valami.

50 km-re élünk egymástól, már találkoztunk 2x, ottalvás is volt, szex nem.

A munkámból kifolyólag mindig tudok írni messengeren, de nem nyomulósan, és rögtön. Ő, amióta ismerem ír 2 mondatot, 1 óra múlva újra, 2 óra múlva újra.

Megadtam a telószámom. Ő nem, csak pár napra (elővigyázatos, ez oké). Mindig én hívom, amikor lebeszéljük messengeren, amúgy nem keresem látatlanban.

Ma pl. írtam neki, hívjon, ha hazaér munkából. Tudom, mikor ér haza, utána 1 óra múlva írt pár mondatot, és ennyi. Amúgy komoly, aranyos nő, de furcsa mégis. Pár minőségi barátnője van, és senki más, pasik sincsenek körülötte. Csak a lakásban egy macska.

Na, most ki a problémás?

tegnap 20:34
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Egyikőtök sem problémás. Ezek szerint nem illetek össze, ha neked ez nem jön be.

Mibe szerettél bele?

tegnap 20:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Gyönyörű nő, alkatilag hozzám illik. Okos, házias, dolgos. Amúgy komoly kinézetű, és céltudatos nő. Olyan megcsalós pasik által formált vasmarkú nő.

Valami olyan eltérés van köztünk, hogy én rendmániás létemre fenntartom a saját lakásom, segítek szüleimnek, elmegyek 3 műszakba dolgozni, és mindig készen állok így is, hogy lássam, éjjel is elmennék érte.

Ő folyamatosban jár dolgozni, 28 nm-es garzoban lakik albérletben, és nincs ideje sosem, mert bevásárol, postára megy, autószerelőhöz megy épp, nem tud írni. Én bevásaroltam, postára mentem, és ez 50 percet vett igénybe. neki meg 8 órahosszát.

Messengeren pedig írja, hogy már hiányzok neki, és sokat gondol rám.

Én már leírtam, szeretem. Ő kerüli ezt.

Lehet, hogy bennem is van hiba, persze, de érdekes szitu.

tegnap 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerlek, fair máshogy gondolni, de szerintem ez nem szerelem.

Most derül ki, hogy ő kicsoda. Amibe beleszerettél, az az "első látás" volt, ami alapján reménykedtél, hogy olyan, amilyen párt keresel. De szépen lassan látod, milyen ő valójában a te képzeletedtől mentesen, a saját jogán, és ez nem tetszik.

Szerelem akkor lenne, ha az derülne ki, hogy ő magától is pont olyan, ami neked bejön. Nemcsak csinike meg anyuci.

tegnap 20:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, örülök, hogy normális hangnemű beszélgetés lett. Pacsi!
tegnap 20:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerelmes úgyhogy ne írjad neki. Persze, hogy óvatos amikor éretlen vagy. Nem csodálkozom eskü.
tegnap 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!