Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem beismerte,hogy beleszeretett egy másik nőbe,mennyi esélye van még a házasságunknak?
Férjemmel a házasságunk ellaposodott az elmúlt években,megszaporodtak a veszekedések,kritizálások.DE ennek ellenére én továbbra is nagyon szeretem őt,ő is engem.Van egy kislányunk.
Év elején előállt azzal,hogy érzelmeket kezdett el táplálni egy munkatársnője iránt.Elkezdtünk dolgozni a házasságunkon,akkor megbeszéltük,hogy szeretjük még mindig egymást,és a család fontos mindkettőnknek,meg akarjuk menteni.Otthon jól alakultak a dolgok.
Azonban a héten láttam,hogy jött egy üzenete,és megnyitottam.És volt volt további nagyon sok üzenet,amiket a munkatársnőjével váltott egészen év eleje óta.Ezek romantikus,szerelmes üzenetváltások voltak.Persze borult minden,nagy veszekedés kerekedett ebből,de ő továbbra is azt állítja,hogy szeret engem és meg akarja menteni a családunkat.Állítólag most megszüntettek minden interakciók egymással a munkahelyen,csak annyit beszélnek, amennyit nagyon muszáj.
Mit gondoltok,van remény arra,hogy ez a házasság megmenthető legyen még?Én teljesen össze vagyok törve.
Én már nem adnék neki még egy esélyt, hogy hülyét csináljon belőlem harmadszor is. Látni, hogy egyáltalán nem szeret se téged, se a gyerekét. Már rég más helyen kéne dolgoznia és nem tartani a nővel a kapcsolatot semmilyen módon.
100%, hogy a szeretője!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!