Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férjem beismerte,hogy beleszeretett egy másik nőbe,mennyi esélye van még a házasságunknak?
Férjemmel a házasságunk ellaposodott az elmúlt években,megszaporodtak a veszekedések,kritizálások.DE ennek ellenére én továbbra is nagyon szeretem őt,ő is engem.Van egy kislányunk.
Év elején előállt azzal,hogy érzelmeket kezdett el táplálni egy munkatársnője iránt.Elkezdtünk dolgozni a házasságunkon,akkor megbeszéltük,hogy szeretjük még mindig egymást,és a család fontos mindkettőnknek,meg akarjuk menteni.Otthon jól alakultak a dolgok.
Azonban a héten láttam,hogy jött egy üzenete,és megnyitottam.És volt volt további nagyon sok üzenet,amiket a munkatársnőjével váltott egészen év eleje óta.Ezek romantikus,szerelmes üzenetváltások voltak.Persze borult minden,nagy veszekedés kerekedett ebből,de ő továbbra is azt állítja,hogy szeret engem és meg akarja menteni a családunkat.Állítólag most megszüntettek minden interakciók egymással a munkahelyen,csak annyit beszélnek, amennyit nagyon muszáj.
Mit gondoltok,van remény arra,hogy ez a házasság megmenthető legyen még?Én teljesen össze vagyok törve.
Mit mondott miért nem zárta le? Van esély a munkahely váltásra?
Sajnos sokaknál ellaposodik a hazassag, ilyenkor elgyengulhet az egyik fél, de Ti már megbeszéltek ezt. Mi a mentsége a továbbiakra?
A nőtől jött üzenet és beszélgetnek, szerelmes üzeneteket váltanak, de azt mondta a férjed, hogy munkahelyen kolléga-visszonyt ápolnak. Aham. Én nekem meg üzent Teréz anya, hogy a bugyiját kéri vissza a férjedtől...
Egyértelműen megcsal azzal a kolléganőjével.
Miért nem adod át neki ezüst tálcán, hogy őt is csalja meg mint téged? Hogy szenvedjen úgy mint te és ha a férjed könyörögni fog - mert fog - neked akkor kiröhögöd és inkább keressel normális férfit magad mellé?
Nincs mit megmenteni.
Két nővel fekszik le. Mindkettőtöknek ígért ezt-azt, hazudott.
Nem veszed észre?
Az utolso uzenetvaltasa aznap volt amikor olvastam…
Elmondasa szerint szerelmes es nem tud parancsolni ennek az erzesnek. De nagyon kuzd lelkileg mert szereti a csaladjat,es meg akarja menteni.
A munkahelyvaltas jelenleg nem lehetseges. A masik novel megbeszeltek,hogy megprobaljak kerulni egymast.
Nem,ezt nem hiszem.
Amugy ferjem azt mondja,hogy az idoben bizik, hogy ezek az erzelmek elmulhatnak…
#6 vagyok.
Dehogynem csal téged.
Szerelmes másba!!! Szerelmes üzeneteket ír neki vissza!!!
Amúgy mint írtam az is biztos, hogy fizikailag is félrelép régóta.
Te csak úgy a semmiből nem kezdesz el üzeneteket írni a másiknak kérdező, annak van nyomós oka, előzménye.
Hűtlen egyértelműen hozzád.
Jól megszívta az emberiség a mononormatív társadalmat. Az ember társas lény, nem csak egy ember iránt táplál érzelmeket, nem csak egy emberhez kötődik, nem csak egy emberrel akar együtt lenni.
Jó lenne, ha nem kellene gyötörnünk egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!