Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férjem beismerte,hogy beleszeretett egy másik nőbe,mennyi esélye van még a házasságunknak?

Figyelt kérdés

Férjemmel a házasságunk ellaposodott az elmúlt években,megszaporodtak a veszekedések,kritizálások.DE ennek ellenére én továbbra is nagyon szeretem őt,ő is engem.Van egy kislányunk.

Év elején előállt azzal,hogy érzelmeket kezdett el táplálni egy munkatársnője iránt.Elkezdtünk dolgozni a házasságunkon,akkor megbeszéltük,hogy szeretjük még mindig egymást,és a család fontos mindkettőnknek,meg akarjuk menteni.Otthon jól alakultak a dolgok.

Azonban a héten láttam,hogy jött egy üzenete,és megnyitottam.És volt volt további nagyon sok üzenet,amiket a munkatársnőjével váltott egészen év eleje óta.Ezek romantikus,szerelmes üzenetváltások voltak.Persze borult minden,nagy veszekedés kerekedett ebből,de ő továbbra is azt állítja,hogy szeret engem és meg akarja menteni a családunkat.Állítólag most megszüntettek minden interakciók egymással a munkahelyen,csak annyit beszélnek, amennyit nagyon muszáj.

Mit gondoltok,van remény arra,hogy ez a házasság megmenthető legyen még?Én teljesen össze vagyok törve.

2024. márc. 7. 15:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Január elején vallotta be, ahelyett hogy akkor zárta volna le az egészet, inkább folytatta és a mai napig is írogatnak. Mit akartok ezen megmenteni?
2024. márc. 7. 15:59
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
Én letesztelném. Azzal várnám haza, hogy rá írtál a nőre és bevallotta, hogy szeretők. Megnézném a reakcióját és ha nem hívja fel a nőt előtted, hogy hazudik akkor megvan a válaszod, hogy nincs értelme megmenteni a házasságot.
2024. márc. 7. 16:03
 23/28 anonim ***** válasza:
67%
Ordas munkat vegeznek. Igy beszeltek meg, hogy nem tartjak a kapcsolatot, hogy jonnek az uzenetek? Ideje lenne elgondolkodnod, hogy mit is szeretnel, a "ferjed" meg milyen aldozatra kepes? Amit te akarsz, az nem realis, a no nem fog eltunni es a ferjed sem fog tobbe mar teged szeretni. Egy bekes egymas mellett elesnel tobbet nem tud felajanlani, mert nem tudja iranyitani a tortenetet, mint lathato. Olyat meg ne igerjen, amit nem tud betartani, plane, hogy a korabbi nem keresik egymast sem sikerult. Ures igeretnel itt tobbre lenne szukseg. Es akkor meg nem beszeltunk arrol, hogy te mit tudsz igerni? Te panikolsz a valas gondolatatol, es mindenbe belekapaszkodsz, ami a folytatas iranyaba visz. Meg az se erdekel, ha nyilvanvalo hazugsag. A no pedig beleallt a harcba, provokal, rombol, neki ez tet nelkuli jatek, barmeddig tudja csinalni. Elso blikkre es kitennem a ferjed a lakasbol, oldja meg a lakhatasat. Utana meg alapos canossa kene, mert bizony a bizalom elillant es ujra kene epiteni. Ha felmond miutan elkoltozott es ehenhal, azzal mondjuk bebizonyitana, hogy komolyan gondolta. Vagy megfojtja a masikat, akkor bar eletven marad, de csikos pizsamat kap erte. De lefogadom, hogy tudna ennel jobbat is tenni, ha kicsit megeroltetne magat. Amig azzal van elfoglalva, hogy az elet vegye a dolognak es nem kapcsol o is tulelo modba, addig kar barmirol is beszelni. Menjen es terjen vissza ugy, ahogy elvarod tole. Ennel kevesebbel nem tudja meguszni. A helyzet az, hogy o hazugsagokkal probalja kezelni a krizishelyzetet, ami olaj a tuzre. Hatrebb kell lepnie, es a te kezedbe adni a dontes jogat. Ha erre nem kepes, akarmilyen tuti ervei is vannak, akkor nem erti, hogy ez mar nem rola szol. Igen szar lesz neki, szar lesz neked, a gyereknek is. Masokat ia ernek rossz dolgok, tul lehet elni. Aztan majd az ido eldonti, hogy van-e meg dolgotok egymassal.
2024. márc. 7. 16:12
 24/28 anonim ***** válasza:
2024. márc. 7. 18:33
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez a kérdés jutott az eszembe. 😀😭

2024. márc. 7. 19:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire bele van habarodva hagyni kéne azt a megmentést..ideig óráig talán kibírják, de ha ilyeneket mond hogy abban bizik hogy elmúlnak az erzelmek, azt megbacta a szellő már..ha veled marad akkor meg a mi lett volna ha öli meg a kapcsolatotokat. Sehogy nem lesz jó szerintem.
2024. márc. 7. 19:48
 27/28 anonim ***** válasza:
88%
Hát én elhagynám a picsába, de ha neked jó ilyen megalázottan élni hát tessék
2024. márc. 7. 21:51
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak kenyelmes statisz miatt marad veled, meg a gyerek miatt. Nem MIATTAD,ezt fajdalmas hallani, de sajnos ez az igazsag. A masik nobe szerelmes, keress te is egy ferfit akit szerethetsz es o is szeret. Jelenleg te vagy a 3. fel az o kapcsolatukban, a gyertya tarto. Ok a szerelmesek te pedig a megturt szemely. Nem hiszem, hogy ez mar megmentheto kapcsolat, ha ugy is tunik a hatad mogott folytatják.
2024. márc. 10. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!