Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 6 éve vagyunk együtt, de 9 éve szoros a kapcsolatunk, én 28, ő 30. A probléma az hogy pár hónappal ezelőtt az új munkahelyén megismerkedett egy másik nővel, akibe beleszeretett. Ő 35. Nem tudom mi tévő legyek?
Dobd ki a párodat. Legalábbis én ezt akkor tudnám elfogadni, ha tetszik neki valaki, akkor azonnal mindja nekem, szánja-bánja és biztosít róla, hogy nem akar vele semmit, tehát leépíti a fellángolást és a mi kapcsolatunkra fókuszál. Számomra ez így beleférne ilyen hosszú idő után, több nem.
Másik nő helyében nem férne bele, azonnal otthagynám.
Pasi majd két szék közül a pad alá esik. Ő innentől már nem tud helyesen cselekedni.
Szakítani kéne. Fiatal vagy ahhoz, hogy vele maradj. Ő meg tartson szeretőket éveken keresztül aztán hoppá már 40+ éves leszel és lehet szingli, mert lepattint más nő miatt. Ha ő másba "szerelmesedett bele" akkor egyértelműen nem szeret téged. Azért idézőjel, mert nem szerelmes. Ha az lenne a másik nővel lenne. Neki megfelel az, hogy több vasat tart a tűzben.
Téged megtart mint biztos pont, őt meg dugná, de persze téged is.
Dobd ki! Mire vársz, tapsra?
👏👏👏
Tessék, most már szabadulj meg tőle!
Ugyan már utolsó.....dehátszereti!
Kérdező, egyébként mit lehet szeretni egy ilyen emberen, aki csak úgy random ész nélkül beleesik az első szembejövő pinába? Semmi önkontrollja nincsen, hogy ellenálljon a kísértésnek. Ez olyan vonzó? Az állatias szint? 🤔
És ha szereti akkor mi van? Saját magát szeresse jobban.
Ha meg nem szereti akkor vessen magára.
(Aztán gondolom az lesz, ha fenekén billenti a híres "párja", hogy az összes férfi primitív, hazug féreg és ő nem érdemelte meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!