Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki beleszeret az orvosába,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki beleszeret az orvosába, annak milyen lelki problémája van?

Figyelt kérdés

2023. júl. 7. 22:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Spiller Tv2 Hd
2023. júl. 7. 22:33
 2/17 anonim ***** válasza:
48%

Nekem pl.olyanok voltak hogy a párom és altalában a pasik csak szexuálisan közelítettek, és egyedül egy orvos volt csak aki rám is figyelt, pl nevemen hívott(egy orvosnak se szokása soha a neven szólitani vagy a nevet emliteni beszéd közben, tehát ez egy orvostol ha megszolitva beszél, külöm figyelem)és vizsgálat közben nyugtatólag simogatott, mégjobban visszavett a hangjábol hogy ne féljek, "vigyázott rám"(nem a kezelt területre értem csak, hanem magamra is), óvatos volt velem, mint vmi hímes tojással.

Hát többet adott ennyivel is mint a párom meg a pasik az ágyban vagy intim közelségben.

Pl egyik se borogatott még soha, betegségnél le se ejtenek, ha simogatnak az átmegy mell fenék p.nci területre csókba szexbe, és semmiféle ilyen jellegű óvatos figyelmes törődest nem kapok.

És az orvosnál szinte helyből vágtam hogy ezer biztos nem ilyen minden páncienssel, mert ez már személyesebb vagy soron kívul is megszólított érdekelte, hogy vagyok meg ilyenek.

Mondhatnám egy balfis balfék voltam gőzöm se volt mit kéne mondanom vagy lépni. Lehet ma se tudnám. Én biztos nem hívok el pasikat kávézni az annyira direkt lenne, egyszerűen nem jön természetesen konnyedén ilyen helyzetek.oldására semmi.

Gyakorta vannak inkább domináns irányítóbb pasijaim is mint olyanok ahol nekem kéne kézbe venni vmit. Nekem ez nem megy. De ő meg így nem akarta vagy nem merte átlépni az hivatali határait hogy majd elhív kávézni. Abbol.is az lett volna hogy bizalmat veszitettem volna helybol hogy ő elhiv pácienseket kávézni..

Az egész szitu nekem ráadásul nem irányíto nőként megmaradt egy plátói szinten. Azóta is megvan ez köztünk de már azt hisze nekem nem kellene ő azért nem lépek. Meg mindig van pasim. Nem tud semmit.

De ma sem felnőve sem tudok mit kezdeni olyanokkal akik nem startolnak rám, nem "tarolnak le",es nem mutatják meg a "frankót", aki nem lép nem tesz nekem akkor error van.

2023. júl. 7. 22:45
 3/17 anonim ***** válasza:
45%
*bakfis balfék
2023. júl. 7. 22:47
 4/17 anonim ***** válasza:
19%
*ma már azt hiszi nekem nem kellene ő gyakorta lát vagy látott pasikkal is. Nem tud semmit.
2023. júl. 7. 22:48
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Na hát ha engem kezdene el simogatni egy orvos, nagyon gyorsan máshová mennék :D

32F

2023. júl. 7. 22:59
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem a mellemet simogatta gondolhatod.
2023. júl. 7. 23:02
 7/17 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert az az orvos, akibe én szerettem bele, szintén megsimogatott, többször is. Az arcomat, a combomat. Azt gondolom, baj van velem, hogy félreértem a kedvességét, belezúgok.
2023. júl. 7. 23:13
 8/17 anonim ***** válasza:
48%
Túl sok volt a brazil szappanopera.
2023. júl. 7. 23:15
 9/17 A kérdező kommentje:
Ha életemben nem láttam egyet se és nem nézek TV-t úgy általában, akkor ezt hogy kell érteni? Ez valami metafora? Mit jelent?
2023. júl. 7. 23:16
 10/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát mindenesetre te ne cseszd el ahogy én.

Az én orvosom ahogy megismertem évek alatt nem ez aki pácienseket szed fel csak szexre. Olyan ember akit tényleg lehet tisztelni mint férfit is. Egyenes. És nem is az a huszonéves idiota volt akik nem látnak a fr.kuktól meg a szexen tovább. Hanem az a komoly erős férfi.

Ha lett volna kapcsolatunk bízhattam volna benne.

Igaz most is bízom és ritka jellemnek tartom az ilyeneket.

De akkor se tudom elhivni kávéra vagy neten jelölngetni mint vmi majom.

Én már igy maradok:D

2023. júl. 7. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!