Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusként beleszeretni egy koleganőbe(többi lent)?
Figyelt kérdés
Nos, arról van szó, hogy már egy jó ideje megkedveltem az összes orvos és ápoló kolegámat mióta ott dolgozom. De van egy doktornő, akibe beleszerettem. Akár egy tárgy átadásánál is próbálom "véletlen" megérinteni. Nem sokkal idősebb nálam, de például mikor egyik este ügyeletben az ambulancián dolgoztunk és diktálta nekem, hogy mi is kell szinte az arcomon volt az arca, olyan közel hajolt. És ezzel a kis történettel arra akarok kilyukadni, hogy segítsetek nekem. Valahogy ki kéne verni a fejemből, de nem nagyon tudom, hisz szinte minden nap vele dolgozom mióta őt osztották be osztályos orvosnak. Elmomdani pedig nem fogom neki, hisz akkor kellemetlen is lehet a légkör köztünk (főleg, hogy mind ketten nők vagyunk). Szóval csak tanácsokat szeretnék hogyan is kéne kiverni a fejemből (tudom, a szerelmet nem lehet egy varázsütésre eltüntetni).2023. máj. 1. 12:38
2/3 A kérdező kommentje:
Nahh igen, könnyű mondani. Az exemen is nagyon nehezen jutottam túl (2 év kb) és a dokinővel együtt dolgozunkés 90%-ban az ügyeletet is közösen visszük, mert olyan a beosztásunk. Tehát azért na, nem a legkönyebb...
2023. máj. 8. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!