Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy srácba,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy srácba,aki csak szexre használ.Hogy lépjek ki ebből?

Figyelt kérdés

Több,mint egy éve tart.

Úgy láttam hogy ő is kedvel,és többször utalt arra hogy szeret de csak akkor ír,ha rá ér találkozni velem,amúgy nem,pedig elérhető mindig..

Biztos csak nekem nem.

Nagyon rosszul érintett,amikor megtaláltam egy oldalát ahol 3-4 évvel ezelőtti posztok voltak arról hogy szerelmes volt egy lányba ,de nagyon.

Vele teljesen másképp viselkedett,és a szerelme szerintem még mai napig tart.

Jól érezte velem magát tudom,de sosem ír /írt kivéve akkor ha találkozni akart vagy valamit csinálni.

Próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot de nem ment.Letiltottam,letöröltem,de mindig úgy éreztem hogy talán lesz belőle valami.

Próbáltam vele megbeszélni ,nem tudtam.

Valamit tennem kéne

Iszonyatosan fáj hogy én szeretem,ellenben ő mást szeret még mindig.

Azt a lányt,akit már eljegyeztek.

Annyira fáj el sem tudom mondani.Bárcsak el tudnám.

Nem tudom mit írjak rá,hisz úgy sem erdeklem

De el akarom mondani neki hogy máshogy érzek, még ha őt nem is érdekli..

Nem tudom mit írjak neki.

Annyira fáj ez most hogy semmihez nincs kedvem.

Én 22 éves vagyok ő 25

2023. máj. 23. 14:08
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, az érzéseid el fognak múlni. Sajnos vagy szerencsére a szerelem érzése nem tart örökké, hiába érzed most úgy. Meg fogod unni őt, rájössz, hogy tök ugyanolyan, mint a többi pasi és semmi érdekes nincs benne.

Ha tényleg csak kihasznál, akkor mindenképp neked kell lépned, de mielőtt kivágod őt, érdemes lenne kideríteni, hogy neki nem lenne-e igénye egy komoly kapcsolatra veled. Mondjuk én elvből nem jönnék össze olyan suttyóval, aki csak használja a nőket, de ez azért a te hibád is, mert hagyod neki.

2023. máj. 23. 14:17
 2/46 anonim ***** válasza:

Személyesen tedd fel a neki kérdést, hogy milyen közös jövőtök van? Ha csak dadog engedd el. De ezt te is tudod.

Amúgy azt is csinálhatod, hogy a jelenlegi helyzetből hozod ki a legtöbbet :)

2023. máj. 23. 14:17
 3/46 A kérdező kommentje:

Másik városban dolgozik,nagyon ritkán van itthon.

És miért hagytam neki?mert nekem senkim nincs,ez a kevés "törődés"is elég volt amit tőle kaptam.

Ami néha úgy tűnt,mintha igazi volna.

2023. máj. 23. 14:32
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem könnyű az eletben, vannak amiken nehezebb atgordulni de nem lehetetlen . Javaslom tiltsd le mindenhonnan és ismerkedj masokkal.
2023. máj. 23. 14:34
 5/46 anonim ***** válasza:
100%

Le kéne tiltani és pszichológushoz fordulni, ha nem teheted meg, akkor magadra kellene fordítani az időt, amit rá pocsékolsz. Sport, hobbi, zene, olvasás, utazás stb stb.

Persze nem könnyű, de hidd el nem lehetetlen!

2023. máj. 23. 15:06
 6/46 anonim ***** válasza:
100%
Minél hamarabb lépsz ki belőle, annál hamarabb fogsz kigyógyulni és továbblépni.
2023. máj. 23. 15:59
 7/46 anonim ***** válasza:
Jah hogy neked az törődés hogy kihasználnak, tárgyként kezelnek mert érzelmileg imstabil vagy? Damn, én meg azthittem szeretni kell egy nőt.
2023. máj. 23. 16:26
 8/46 anonim ***** válasza:
54%

Ohhh hát talonba rakott.

Annak idején,nekem is volt ilyen nőm.

Nem szép dolog,de nem akartam tőle semmi komolyat, néha ha spicces,kanos voltam,csak rá írtam,hogy jöjjön át hozzám,hozzon egy chipset és netflixezünk nálam.

Mindig jött ilyenkor,de többet sose akartam.

2023. máj. 23. 16:40
 9/46 anonim ***** válasza:
100%
#8:Szemét vagy. 🤮
2023. máj. 23. 16:54
 10/46 anonim ***** válasza:
54%

9#

Fiatal és naiv voltam akkoriban

21 évesen azt hittem hogy enyém a világ.

Dolgoztam, hétvégente buliztam a haverokkal,béreltem egy kis garzon lakást akkoriban.

Aztán buli után spiccesen hajnali 2-3 kor szoktam azt az egyetemista csajt "felhivni"

Igazából csak ráírtam massengeren,hogy a benzinkútról hozzon egy chipset és netflixezünk nálam....

Ma már nem csinálnám,de fiatalság bolondság

2023. máj. 23. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!