Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pár hónapos kapcsolatban beleszerettem valaki másba az azt jelenti hogy a mostani kapcsolat nem jó, nem is volt igazi a szerelem? Szerettem de már úgy érzem hogy nem szeretem,elmúlt a szerelem.
Figyelt kérdés
Pl mert nem hiányzik már amikor nem vagyunk együtt. Kapcsolat elején ez nem így volt. Vannak "problémák ", vannak dolgok amik nem tetszenek benne. Ráadásul nem is fog megváltozni, ő ilyen. Ezt a kapcsolatot felesleges erőltetni, igaz? Ha ilyen hamar elmúlt a szerelem, ilyen hamar másba lettem szerelmes. Én vagyok a nő. Fiatalok vagyunk. Miért történt ez? Az elején olyan boldog voltam.2023. ápr. 6. 16:05
2/14 A kérdező kommentje:
Mi erősebb?
2023. ápr. 6. 16:08
3/14 anonim válasza:
Nem voltál szerelmes, fellángolás volt az egész a részedről, úgyhogy ne húzd az idejét, szakíts.
Amúgy nem vagy te szerelmes a másikba sem, csak mentőövet, kapaszkodót jelképez.
4/14 anonim válasza:
Pár hónapos kapcsolatban nincs eleje, az maga az eleje.
5/14 A kérdező kommentje:
4es: úgy értettem hogy a legelején. Az első 2 hónapban.
2023. ápr. 6. 16:27
6/14 anonim válasza:
Inkább fellángolásnak hívnám, nem szerelemnek. Könnyű összekeverni a kapcsolat elején a kettőt. Fiatal korban pedig még inkább.
7/14 anonim válasza:
Ez semmi, ez nem kapcsolat, ez csak ismerkedés.
8/14 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt.
2023. ápr. 6. 16:35
9/14 anonim válasza:
Ismerkedtek. Nem kapcsolat, nem szerelem, fellángolás. Teljesen normális, ha más is megtetszik, mert ez még semmi nem volt.
10/14 anonim válasza:
#9 azért ha 3 hónap után azt mondja nekem a partner, hogy “még csak ismerkedünk, nem vagyunk együtt”, azt fixen úgy veszem, hogy szórakozik velem. Pár hónapos kapcsolat is kapcsolat, de ha már ilyenkor más érdekli a kérdezőt, akkor felesleges ezt erőltetni, ilyenkor még oda-vissza kéne lenni egymásért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!