Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy srácba,aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy srácba,aki csak szexre használ.Hogy lépjek ki ebből?

Figyelt kérdés

Több,mint egy éve tart.

Úgy láttam hogy ő is kedvel,és többször utalt arra hogy szeret de csak akkor ír,ha rá ér találkozni velem,amúgy nem,pedig elérhető mindig..

Biztos csak nekem nem.

Nagyon rosszul érintett,amikor megtaláltam egy oldalát ahol 3-4 évvel ezelőtti posztok voltak arról hogy szerelmes volt egy lányba ,de nagyon.

Vele teljesen másképp viselkedett,és a szerelme szerintem még mai napig tart.

Jól érezte velem magát tudom,de sosem ír /írt kivéve akkor ha találkozni akart vagy valamit csinálni.

Próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot de nem ment.Letiltottam,letöröltem,de mindig úgy éreztem hogy talán lesz belőle valami.

Próbáltam vele megbeszélni ,nem tudtam.

Valamit tennem kéne

Iszonyatosan fáj hogy én szeretem,ellenben ő mást szeret még mindig.

Azt a lányt,akit már eljegyeztek.

Annyira fáj el sem tudom mondani.Bárcsak el tudnám.

Nem tudom mit írjak rá,hisz úgy sem erdeklem

De el akarom mondani neki hogy máshogy érzek, még ha őt nem is érdekli..

Nem tudom mit írjak neki.

Annyira fáj ez most hogy semmihez nincs kedvem.

Én 22 éves vagyok ő 25

2023. máj. 23. 14:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor én kimondom,legyek le pontozva,

legyek én a gondosz,de.....

De ezek után kérdező,ha neked ez így jó,ha nem becsülöd magadat,akkor te ezt érdemled.

2023. máj. 23. 18:58
 22/46 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem ezt érdemlem,de annyira kikeszit a magány

,Hogy nincsen senkim.

Hogy a legjobb barátom elhunyt,hogy az előző barátom szeretett és másnap szakított mert az édesanyja nem tudta elfogadni hogy velem van.Egyutt voltam vele 3 evig

Hogy itthon semmi nincs rendben.

Hogy senki nem ért meg és támogat

Nővérem azt mondja hogy jó ez a kapcsolat nekem mert nem kell elköteleződni,fiatal vagyok stb

Közben én nem ezt érzem

Megpróbáltam

Ismerkedtem,az se ment és már abba is beleuntam

O kihúzott a szarbol amikor minden tönkre ment körülöttem,és úgy éreztem ez nem csak szex

Arra vágytam hogy valaki végre maradjon,mert senki nem marad.

Nem tudom mit kéne tennem

Tudom hogy nem ezt érdemlem de úgy érzem ha még ez sem lesz ,csak rosszabb lesz

2023. máj. 23. 19:02
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Más is szerelmes, de valszeg kirakja miután megcsalják két gyerek mellett is!!!

Te meg szexkapcsolatból/barátság extrákkal fajta kapcsolatból nem tudsz kilépni.

Ha nem vetsz végett neki, akkor további jó szenvedést! Talán rád fanyalodik egyébként, de végig fog csalni és otthagy, hamarabb mint hogy összead, hogy mennyi 1+1.

És nem fogja nézni, hogy szerelmes vagy belé, most se tartja fontosnak, guminő szintjén tart, akit visz-hoz, ha jólesik neki. Amikor megun, akkor bedob a sarokba te meg vársz rá, hogy mikor kap fel ismét.

Komolyan ennyire sokat ér a szerelmed iránta, hogy lealázod emberi mivoltod? 🤔

2023. máj. 23. 19:04
 24/46 A kérdező kommentje:

Meg szex közben minek kényeztet és nem csak magára gondol

Annyira bonyolult.

Nem voltunk együtt és közben próbáltam túl lenni rajta,mással ismerkedtem ,és az ,akivel éppen randim volt megcsókolt

Ez a srác nem bírta elviselni,és nem beszéltünk egyáltalán

Holott nem voltam együtt vele hogy "megcsaljam" és úgy éreztem én vagyok a hibás emiatt.

Majd fél év múlva túl lett rajta és újra minden a régi lett.

Az édesanyja nagyon rendes velem,és ezt sen értem.

Annyi kérdés van bennem.

2023. máj. 23. 19:05
 25/46 A kérdező kommentje:

Nem ér ennyit

Éppen azt akarom megtudni,hogy ha írnék neki mit kéne írjak ,hogy lezárjam ezt az egészet?

2023. máj. 23. 19:06
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

"Józsi, úgy érzem hogy ez a "kapcsolat" számomra nem kedvező egyáltalán, úgyhogy nem akarom tovább folytatni, ne keress kérlek ha netalán eszedbe jutna, keress mást, sok sikert!"

Letiltod, kihevered, ami nem fog rögtön sikerülni, de segítségedre szolgál pszichológus, vagy nagyon jó barátnak, szülőnek kibeszélheted magad. Magadra konventrálsz, hobbi, sport, könyvek, utazás stb stb. és boldoggá teszed önmagad. Ha helyben van, akkor kezdj el radizgatni csak, mert nem fogod elfelejteni más által, csakis úgy, hogy túllépsz rajta magadtól!

2023. máj. 23. 19:12
 27/46 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

És annak is köszönöm aki nyersebben fogalmazott.

Igazatok van

Talán jobban fáj így,de muszáj kilépnem belőle.

A számomat tudja,de akkor letiltom a telefonszámát

Ennyi.

Nagyon rossz lesz , de muszáj.

Köszönöm.

2023. máj. 23. 19:15
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Van mit, de akkor tartsd is magad ahhoz, hogy nem oldod fel, nem írsz!
2023. máj. 23. 19:17
 29/46 A kérdező kommentje:

Tartom,ígérem!

Ez így jó szerintetek?

Xy úgy érzem, hogy ez a laza kapcsolat még sem fog nekem menni.Eleget sérültem,nem akarok egy lyuk lenni amit kedved szerint betömsz.Többre vágyok ettől.És remélhetőleg már nem alázom meg magam többször

Tudom hogy leszarod,lesz más majd aki ugrik

Vagy talán csak én voltam ekkora hülye,hogy belemeséltem mindent a dolgokba vagy azt hittem nekem ez így oké

De kicsit sem oké

Szóval sok sikert a továbbiakban én végeztem

2023. máj. 23. 19:21
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb, mint amit én írtam, de nyugodtan. Ahogy érzed úgy írd, a lényeg a goodbye forever. :)
2023. máj. 23. 19:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!