Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha beleszerettek valakibe aki foglalt vagy valamiért nem lehettek együtt vele?
Kerülöm is/ meg nem is. Az emlékeinket csúfolnám meg azzal ha csak kerülném.
De amíg le nem cseng bennem, és fel nincs téve a polcra, mint jó ismerős addig tuti, hogy kerülöm.
Már kB. 2 éve szenvedek emiatt. Azt, hogy kölcsönös-e hetente másként gondolom, de hajlok afelé, hogy igen... Mi még csak nem is beszéltünk soha, csak köszöngetünk, bár nagyon szeretném, csak.. Hát nem olyan a szitu, kivéve ha rányomulnék, de az nem én lennék, még független nőként sem,nemhogy 2 gyerekes feleségként.
Bocs, tudom hogy ez nem válasz a kérdésedre.
Arra azt tudom mondani, hogy igen, kívülálló is észreveheti pl egy munkahelyen ha 2 másik ember között megvan a kémia. Határozottan igen, de csak ha interakció is van, enélkül csak akkor ha kimondottan figyeli vki az ilyen párosokat, pl egymásra pillantás, mosoly, hangsúly, ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!